Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Forum for Ungdomstillitsvalgte

Fredag 12.oktober ble det holdt forum for Ungdomstillitsvalgte i Fagforbundet Oslo. Innleder for dagen var Gerd Liv Valla og temaet var likestilling. 22 engasjerte tillitsvalgte møtte opp.

Møte med medlemmer i bydelenes Eldreråd

Fagforbundet Oslos pensjonistutvalg inviterte medlemmer som sitter i bydelenes eldreråd til møte for å utveksle erfaringer og styrke samarbeid

Fagforbundet Oslo krever at GS4 trekker seg ut av okkupert Palestina

G4S er et verdensomspennende konsern som blant annet leverer sikkerhetstjenester, også her i Norge. Fagforbundet Oslo krever at de avslutter sine aktiviteter knyttet til okkupasjonen av Palestina.

Sykehjemsansatte fikk massiv støtte

De ansatte i de kommersielle sykehjemmene får massiv støtte for kravene sine i en fersk meningsmåling som Sentio har gjort for Fagforbundet.

Bekymret for lav bemanning på Oslos brannstasjoner.

Det siste tiåret har bemanningen på Oslos brannstasjoner stått bom stille selv om vi er blitt over 90 000 flere innbyggere. Nå roper Oslo Brannkorpsforening varsko.

LO-forbund vil ha flere kveldsåpne barnehager

Handel og kontor og Fellesforbundet vil ha flere kveldsåpne barnehager, siden en av tre yrkesaktive nordmenn har ubekvem arbeidstid.

Heder til både tillitsvalgte og medlemmer

Fagforeningsleder Sathi Sivarajah og kasserer Elin Vinje mottok Gullnålen for å ha vært sammenhengende tillitsvalgte i over 20 år. Samtidig gjorde fagforeningen også stas på sine ABF-studenter.

Velkommen til flerkulturelt møtested for kvinner

LO i Oslo og Akershus inviteer til ny møtekveld i sitt flerkulturelle nettverk onsdag 31. oktober

Kurs: Renholderens dag mandag 3. desember 2012.

Seksjon samferdsel og teknisk inviterer medlemmer i Fagforbundet som er renholdere, renholdsledere eller som har renhold i sin jobb til dagssamling

Kommunikasjon som våpen og konflikthåndteringsverktøy

Seksjon samferdsel og teknisk inviterer til kurs torsdag 6. desember