Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Bekymret for helse- og sosialsektoren i Oslo kommune

Fagforbundet Oslo var på deputasjon i Helse- og sosialkomiteen tirsdag 23.oktober, i forbindelse med budsjett for Oslo kommune 2013.

Flere kvinner jobber heltid

I 3. kvartal 2012 var det 27 000 flere heltidssysselsatte kvinner enn på samme tid året før, samtidig som 10 000 færre kvinner jobbet deltid.

Barn på flukt får bred støtte

Fagforbundet Oslo deltok i det brede utvalget av organisasjoner og partier som møtte opp og krevde en endret asylpolitikk foran Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet

Dyreklinikkene blir nordiske storselskaper

I løpet av ett år har en rekke oppkjøp av dyreklinikker gjort at to store nordiske aktører er etablert; Djursjukhusgruppen og Evidensia. Seksjonsleder Jan-Edvard Monsrud frykter hvilke konsekvenser dette vil gi for lønns- og arbeidsvilkår

Kastet ut pasienter på dagen

Parat Omsorg AS begjærte seg selv konkurs og kastet ut alvorlig syke pasienter med få timers varsel.– Ikke overraskende, mener tidligere ansatte.

Ønsker fagorganiserte badevakter

I Oslo stupte Bymiljøetatens fagforening ut i Fagforbundsukene med et besøk på Tøyenbadet. Alle medlemmer fikk termos, sjokolade og karameller.

Ekspert i lek og trøsting

Eva Helén Maurdal er allerede utdannet barne- og ungdomsarbeider. Men for 29-åringen fra Fauske var ikke det nok. Hun videreutdanner seg, samtidig som hun er i jobb i barnehage

De ansatte på Tåsenhjemmet er preget av usikkerhet

– Det ble en veldig rar stemning her på sykehjemmet da nyheten om at Tåsenhjemmet i Oslo skal vurderes for konkurranseutsetting ble kjent fredag ettermiddag, sier tillitsvalgt Wibekke Mulstad.

Fagforbundets gruppeforsikring blir bedre fra 1. januar 2013!

Forbundsstyret har vedtatt et nytt, forbedret tilbud om gruppeforsikring til medlemmene. Medlemmer som tidligere har reservert seg mot ordningen får en ny mulighet til å vurdere innholdet i den nye forsikringspakken i november.

To nye sykehjem konkurranseutsettes

Sykehjemsetaten anbefaler konkurranseutsetting av Tåsenhjemmet og Rødtvet sykehjem. Anbefalingen skal nå oversendes byråd for eldre Aud Kvalbein som tar endelig beslutning.