Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Spennende kurs om datasikkerhet

31 forventningsfulle medlemmer så frem til en hel dag med fokus på datasikkerhet i hverdagen, på kurs i regi av Seksjon kontor og addministrasjon

Politiet har tatt ut tiltale mot Adecco

Politiet i Oslo har tatt ut tiltale mot bemanningsbyrået Adecco der det går fram at bruddene kunne medført alvorlig fare for liv eller helse ved tre sykehjem i Oslo, ifølge Dagbladet.

Tidenes verste privatisering

Massiv privatisering er resultatet av budsjettforliket mellom byrådet og FrP. Fagforbundet Oslo demonstrerer utenfor Oslo Rådhus onsdag 5. desember klokka 14.30

Opposisjonen redder botilbud for rusmisbrukere

Forslaget fra byrådet om kraftig kutt i velferdsbudsjettet ble nedstemt i finanskomiteen av opposisjonen i Oslo. Beboere og ansatte ved Hovin omsorgssenter møtte politikerne med kake i gårsdagens møte i Helse- og sosialkomiteen.

«Gått ut på dato», Ødegaard?

Fagforbundet Oslo er bekymret for Oslo kommunes barnehagepolitikk. I en replikk i Dagbladet 22. november konfronterer nestleder Roger Dehlin, byråd Torger Ødegaard på hans manglende vilje til å sikre god nok bemanning i barnehagene.

Nei til kutt i Oslo-budsjettet

5. desember kl 14:30 er Fagforbundet Oslo med på demonstrasjon mot Oslobudsjettet i Borggården foran Rådhuset. De ansatte i kommunale barnehager tas ut i politisk demonstrasjonsstreik.

Frivillig deltid – ikke bare en privatsak

LOs nestleder Gerd Kristiansen svarte et klart nei på spørsmålet om frivillig deltid er en privatsak, skriver Fagbladet.

Vil stoppe salg av Oslo

Fagforeninger i Oslo går sammen mot økt privatisering av barnehager og sykehjem, skriver Dagsavisen.

Bestill arvesølvet nå

Arbeidsmiljøloven er fagbevegelsens arvesølv. Det nyeste heftet fra Manifest - "Forsvar arbeidsmiljøloven" - forklarer hvordan tillitsvalgte trenger og kan bruke loven. Bestill, les, lær og bruk.

Sykehjemsoppgjøret i Rikslønnsnemnda i desember

Fagforbundet har fått melding om at Rikslønnsnemnda behandler Pleie- og omsorgsoverenskomsten den 6. og 7. desember 2012.