Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Vil stoppe salg av Oslo

Fagforeninger i Oslo går sammen mot økt privatisering av barnehager og sykehjem, skriver Dagsavisen.

Bestill arvesølvet nå

Arbeidsmiljøloven er fagbevegelsens arvesølv. Det nyeste heftet fra Manifest - "Forsvar arbeidsmiljøloven" - forklarer hvordan tillitsvalgte trenger og kan bruke loven. Bestill, les, lær og bruk.

Sykehjemsoppgjøret i Rikslønnsnemnda i desember

Fagforbundet har fått melding om at Rikslønnsnemnda behandler Pleie- og omsorgsoverenskomsten den 6. og 7. desember 2012.

Bekymret for helse- og sosialsektoren i Oslo kommune

Fagforbundet Oslo var på deputasjon i Helse- og sosialkomiteen tirsdag 23.oktober, i forbindelse med budsjett for Oslo kommune 2013.

Flere kvinner jobber heltid

I 3. kvartal 2012 var det 27 000 flere heltidssysselsatte kvinner enn på samme tid året før, samtidig som 10 000 færre kvinner jobbet deltid.

Barn på flukt får bred støtte

Fagforbundet Oslo deltok i det brede utvalget av organisasjoner og partier som møtte opp og krevde en endret asylpolitikk foran Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet

Dyreklinikkene blir nordiske storselskaper

I løpet av ett år har en rekke oppkjøp av dyreklinikker gjort at to store nordiske aktører er etablert; Djursjukhusgruppen og Evidensia. Seksjonsleder Jan-Edvard Monsrud frykter hvilke konsekvenser dette vil gi for lønns- og arbeidsvilkår

Kastet ut pasienter på dagen

Parat Omsorg AS begjærte seg selv konkurs og kastet ut alvorlig syke pasienter med få timers varsel.– Ikke overraskende, mener tidligere ansatte.

Ønsker fagorganiserte badevakter

I Oslo stupte Bymiljøetatens fagforening ut i Fagforbundsukene med et besøk på Tøyenbadet. Alle medlemmer fikk termos, sjokolade og karameller.

Ekspert i lek og trøsting

Eva Helén Maurdal er allerede utdannet barne- og ungdomsarbeider. Men for 29-åringen fra Fauske var ikke det nok. Hun videreutdanner seg, samtidig som hun er i jobb i barnehage