Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Kastet ut pasienter på dagen

Parat Omsorg AS begjærte seg selv konkurs og kastet ut alvorlig syke pasienter med få timers varsel.– Ikke overraskende, mener tidligere ansatte.

Ønsker fagorganiserte badevakter

I Oslo stupte Bymiljøetatens fagforening ut i Fagforbundsukene med et besøk på Tøyenbadet. Alle medlemmer fikk termos, sjokolade og karameller.

Ekspert i lek og trøsting

Eva Helén Maurdal er allerede utdannet barne- og ungdomsarbeider. Men for 29-åringen fra Fauske var ikke det nok. Hun videreutdanner seg, samtidig som hun er i jobb i barnehage

De ansatte på Tåsenhjemmet er preget av usikkerhet

– Det ble en veldig rar stemning her på sykehjemmet da nyheten om at Tåsenhjemmet i Oslo skal vurderes for konkurranseutsetting ble kjent fredag ettermiddag, sier tillitsvalgt Wibekke Mulstad.

Fagforbundets gruppeforsikring blir bedre fra 1. januar 2013!

Forbundsstyret har vedtatt et nytt, forbedret tilbud om gruppeforsikring til medlemmene. Medlemmer som tidligere har reservert seg mot ordningen får en ny mulighet til å vurdere innholdet i den nye forsikringspakken i november.

To nye sykehjem konkurranseutsettes

Sykehjemsetaten anbefaler konkurranseutsetting av Tåsenhjemmet og Rødtvet sykehjem. Anbefalingen skal nå oversendes byråd for eldre Aud Kvalbein som tar endelig beslutning.

Forum for Ungdomstillitsvalgte

Fredag 12.oktober ble det holdt forum for Ungdomstillitsvalgte i Fagforbundet Oslo. Innleder for dagen var Gerd Liv Valla og temaet var likestilling. 22 engasjerte tillitsvalgte møtte opp.

Møte med medlemmer i bydelenes Eldreråd

Fagforbundet Oslos pensjonistutvalg inviterte medlemmer som sitter i bydelenes eldreråd til møte for å utveksle erfaringer og styrke samarbeid

Fagforbundet Oslo krever at GS4 trekker seg ut av okkupert Palestina

G4S er et verdensomspennende konsern som blant annet leverer sikkerhetstjenester, også her i Norge. Fagforbundet Oslo krever at de avslutter sine aktiviteter knyttet til okkupasjonen av Palestina.

Sykehjemsansatte fikk massiv støtte

De ansatte i de kommersielle sykehjemmene får massiv støtte for kravene sine i en fersk meningsmåling som Sentio har gjort for Fagforbundet.