Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

God sommer

Fagforbundet Oslo ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer. Nettsidene blir oppdatert fra og med august

– Heltid er et solidarisk prosjekt

– Å få på plass heltid som normen i helsesektoren er et solidarisk prosjekt. Flere ansatte må dele på ubekvemme vakter for at alle skal få en hel stilling og ei lønn å leve av, sier Fagforbundets seksjonsleder for Helse og sosial, Kjellfrid Blakstad.

LO: – Internasjonale investeringsselskaper tar over

Internasjonale investeringsselskaper stikker av med overskuddet, mens lønns- og arbeidsvilkårene blir dårligere. Det konkluderer LO med i en ny rapport om konkurranseutsetting

Enighet i mellomoppgjøret med Trygge barnehager

Fagforbundet og FUS AS (Trygge barnehager) er kommet til enighet i forhandlingene om 2. avtaleår.

Fagforbundet vant pensjonssak: Seier mot deltidsfattigdom

Fagforbundet og LO vant i Arbeidsretten. Heretter skal alle ansatte meldes inn i pensjonsordningen, selv om de jobber mindre enn 40 prosent stilling. Dommen er enormt viktig for titusenvis av ansatte.

LOs sommerpatrulje startet i mandag

LOs sommerpatrulje er på veien igjen – for 28. år på rad. Flere hundre unge tillitsvalgte i LO besøker ungdom i sommerjobb, for å påse at lover og avtaler følges.

Bedre betalt for helgejobbing

Årets mellomoppgjør for sykehusene er avsluttet. Den 18. juni ble partene i Spekter/helse enige om en ramme for oppgjørene på 3,5 prosent. Dette er på linje med øvrige oppgjør i offentlig sektor.

Skeive dager - delta i paraden!

Skeive og streite - store og små! Vis at du bryr deg! Om du er homo, hetero eller transperson, det er plass til alle!

Ytterligere to sykehjem ut på anbud i Oslo

De ansatte ved Smestadhjemmet og Kantarellen sykehjem er de neste Oslo kommune vil sette ut på anbud.

Oslo kommune ga blanke – Unicare tok ansvaret

Fagforbundet Oslo har oppnådd avtale med Unicare Omsorg AS som sikrer de ansatte deres AFP-rettigheter. Oslo kommune selv viste dem ryggen.