Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Første krav i tariffoppgjøret overlevert Oslo kommune

Kommuneansattes Hovedsammenslutning i Oslo (KAH) som Fagforbundet Oslo er en del av, presenterte klokken 13.00 torsdag 25.04. sitt første kravdokument til Oslo kommune.

Kvalitet, ikke privatisering

Fagforbundet Oslo er mot at fellesskapets tjenester, fra parkvedlikehold til barnevern og eldreomsorg, skifter eierskap til profittorienterte selskaper gjennom konkurranseutsetting og privatisering. Les fylkesmøtets uttalelse om privatisering.

Lær av Oslo vei-skandalen - Det er ingen skam å snu

Her finner du fylkesmøtet sin uttalelse om konkursen i Oslo vei.

Temakveld for dyrepleiere og klinikkassistenter

Seksjon samferdsel og teknisk inviterer alle dyrepleiere og klinikkassistenter til Apotekergata mandag 27. mai

Ferdigforhandlet for teater- og orkesteransatte

Forhandlingene mellom Norsk teater – og orkesterforening (NTO) og Fagforbundet om lønnsregulering per 1.april 2013, ble avslutta 11. april. Alle får 12 500 kroner.

LO Stat og Spekter i havn

Forhandlingene mellom LO Stat og Spekter om A1-delen i mellomoppgjøret ble unnagjort på raske tre timer. LO Stat fikk som venta innfridd krava de stilte på vegne av 54 000 ansatte.

Tariffoppgjøret: Enighet med Spekter om A-delen

LO Stat og Spekter er enige om det sentrale oppgjøret, som ga 1463 kroner. Nå starter de lokale forhandlingene. Generelt har disse forhandlingene har frist 26. april.

Enighet i oppgjøret LO/NHO

- Dette er et ansvarlig og rettferdig resultat, som tar hensyn til arbeidsplassene og bedriftene, som sikrer kjøpekraften og gir lavlønte et ekstra løft, sier LO-leder Roar Flåthen.

Streikefare i Unibuss og Blindeforbundet

Meklingen nærmer seg slutten for LO/NHO-området og LO har varslet plassoppsigelse for 15 500 medlemmer hvor av 87 medlemmer i Fagforbundet Oslo fra midnatt natt til mandag 8. april.

Salget av Oslo: Byrådet selger Oslo kino til Egmont

Byrådet har effektuert vedtaket om å selge Oslo Kino. Dermed er nok en virksomhet privatisert av det borgerlige byrådet.