Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Bydelen snudde

Barnehageassistenter som tar fagbrev i bydel Nordre Aker i Oslo, skal nå få riktig lønn. Bydelen gjorde onsdag helomvending.

Fagdager for deg som jobber med arkiv 4.-5. september 2013

Faggruppa inviterer til de årlige fagdagene for arkivansatte 4.-5. september 2013. Det er sjette gangen disse dagene arrangeres, og som ved de tidligere fagdagene er det lagt opp til et variert faglig program.

Alvorlig knivstikking på NAV-kontoret i bydel Grorud

En tillitsvalgt i Fagforbundet Oslo ble kritisk skadet under en knivstikking mandag morgen ved NAV-kontoret på Ammerud i Oslo. Våre tanker er med henne, de pårørende, hennes kolleger og venner.

Videreutdanning kostet Othmane Aboutaleb jobben

Fagforbundet har valgt å ta saken videre etter at Othmane Aboutaleb måtte bytte jobb fordi barnehagen ikke lenger hadde råd til å ha ham ansatt.

Oslo: Får ikke nok mat på sykehjem

- Det blå byrådet i Oslo har kuttet ned så kraftig på helsebudsjettet at våre eldre på sykehjem blir feil- og underernærte, sier Kjellfrid Blakstad, Fagforbundet.

God sommer

Fagforbundet Oslo ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer. Nettsidene blir oppdatert fra og med august

– Heltid er et solidarisk prosjekt

– Å få på plass heltid som normen i helsesektoren er et solidarisk prosjekt. Flere ansatte må dele på ubekvemme vakter for at alle skal få en hel stilling og ei lønn å leve av, sier Fagforbundets seksjonsleder for Helse og sosial, Kjellfrid Blakstad.

LO: – Internasjonale investeringsselskaper tar over

Internasjonale investeringsselskaper stikker av med overskuddet, mens lønns- og arbeidsvilkårene blir dårligere. Det konkluderer LO med i en ny rapport om konkurranseutsetting

Enighet i mellomoppgjøret med Trygge barnehager

Fagforbundet og FUS AS (Trygge barnehager) er kommet til enighet i forhandlingene om 2. avtaleår.

Fagforbundet vant pensjonssak: Seier mot deltidsfattigdom

Fagforbundet og LO vant i Arbeidsretten. Heretter skal alle ansatte meldes inn i pensjonsordningen, selv om de jobber mindre enn 40 prosent stilling. Dommen er enormt viktig for titusenvis av ansatte.