Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Kom på konferanse om offentlig pensjon!

Forsvar offentlig tjenestepensjon arrangerer konferanse om viktigheten av offentlig pensjon mandag 24. februar fra kl. 10.00 til 16.00 på Håndverkeren. Fagforbundets leder Mette Nord, arbeidsmedisiner Ebba Wergeland og De Factos Stein Stugu og Paul Bjerke er blant innlederne. Fagforbundet Oslo oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å delta.

Barn er ikke en vare (Dagsavisen)

Fagforbundet Oslo er overrasket over at privatiseringen ikke plager sentrumspartiene og spesielt KrF mer, skriver nestleder i Fagforbundet Oslo, Roger Dehlin. Å sette en stopper for barnehageprivatiseringen er en god begynnelse på å vise at det er forskjell på sentrumspartiene og FrP

Pensjonskonferanse 24. februar

"Hvorfor er AFP i offentlig tjenestepensjon så viktig?" Forsvar offentlig pensjon inviter til konferanse på Håndverkeren i Oslo 24. februar kl 10-16

Historisk, høytidelig og framtidsretta

– Jeg er grepet av alvor og høytid, sa Siri Follerås, leder av Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo, i sin åpningstale til medlemmer og tillitsvalgte på stiftelsesmøte 30. januar.

Vil ikke være prøvekanin - foreldre og støttespillere demonstrerte mot privatisering

– Jeg vil ikke være prøvekanin! Klar tale fra brødrene Sondre og Sigurd til politikerne foran Rådhuset.

Stort engasjement rundt fagbrev for renholdsoperatører

Det var stort engasjement rundt temakvelden "På vei til fagbrev Renholdsoperatør." Seksjon Samferdsel og teknisk ( SST ) arrangerte onsdag 5. februar temakveld for renholdere, med tema på vei til fagbrev. Det var utrolige 35 påmeldte, alle kom og flere til.

Det borgerlige bystyreflertallet stemte ned opposisjonens forslag

Det borgerlige bystyreflertallet stemte ned opposisjonens forslag om å stoppe den omstridte konkurranseutsettingen av sju kommunale barnehager. KrFs Erik Lunde sa at han stod ved budsjettavtalen med FrP, men antydet at dette burde bli siste runde med denne typen konkurranseutsetting.

Forpliktende Palestinasamarbeid

I dag underskrev Fagforbundets leder Mette Nord og Norsk Folkehjelps generalsekretær Liv Tørres avtalen om det forpliktende samarbeidet for Palestina som ble vedtatt på Fagforbundets landsmøte i november 2013.

Vellykket stiftelsesmøte for Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo

Torsdag 30, januar ble Fagforbundet Oslos nest største fagforening stiftet bestående hovedsaklig av medlemmer som jobber med pleie og omsorg i bydelene og sykehjemmene i Oslo. Siri Follerås er fagforeningas første leder

Fagforbundet Oslo oppfordrer alle til å delta på fakkeltog mot konkurranseutsetting av barnehager

Foreldregruppa mot konkurranseutsetting av barnehager arrangerer fakkeltog ved Oslo rådhus, onsdag 5. februar kl. 17.00, for foreldre, barn, ansatte og alle andre. Fagforbundet Oslo støtter fakkeltoget og oppfordrer alle til å delta, og fagforeninger til å stille med faner.