Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Lover kamp mot barnehageprivatisering

Oslo kommune starter salgsprosessen av 10 barnehager i Oslo. Foreldrene lover imidlertid byrådet kamp til døra.

Vil ha 59 nye brannmenn i Oslo

Oslo Brannkorpsforening mener det må være 61 brannmenn på vakt. For å få dette til trenger de 59 nye brannmenn.

Ti barnehager ut – Arbeidstilsynet inn

Norlandia vunnet konkurransen om å drifte tre barnehager i hovedstaden. Fagforbundet i Oslo mener det ikke har vært reell konkurranse. Nå skal ti kommunale barnehager selges. Fagforbundet vil kontakte Arbeidstilsynet.

10 barnehager med 576 barn legges ut for salg

Etter den mislykkede konkurranseutsettingen av syv barnehager har Oslo kommune i dag varslet hvilke 10 barnehager de ønsker å selge. De foreslåtte barnehagene omfatter 576 plasser i bydelene Alna, Vestre Aker og Søndre Nordstrand.

Oslo- mesterskapet 2014

Det ble konkurrert i fagkategoriene helsefagarbeidere, barne og ungdomsarbeidere og ambulansearbeidere. Mesterskapet er et samarbeid mellom ressursskolen ved Ulsrud vgs, Bli Helsefagarbeider og Fagforbundet.

– En utrolig råtten håndtering

Menighetsrådet på Torshov legger ned barnehage. Foreldre og ansatte føler seg overkjørt.

Nyheter fra faggruppe økonomi

I denne månedens nyhetsbrev fra Fagforbundets faggruppe for økonomi kan du lese mer om bl. a tariffoppgjøret, differensiert arbeidsgiveravgift og konkurranseutsetting.

Stormønstring for Havnearbeiderne lørdag 5. april 2014.

Fagforeningen for ledelse og administrasjon oppfordrer alle medlemmer til å delta på Stormønstring for Havnearbeiderne lørdag 5. april 2014 klokka 14.00 på Youngstorget.

Finseseminar i påskesol

Ungdommen og seksjon kontor og administrasjon i Fagforbundet Hordaland og Oslo har i flere år samarbeidet om et felles seminar for studenter fra Bergen og Oslo. Seminaret har en god miks av politikk, lønns- og arbeidsvilkår og aktuelle saker for deltagerne.

-Bytt ut kontroll med tillit og faglig utvikling i hjemmetjenesten

Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo vil myndiggjøre både brukere og ansatte, og ønsker å bytte ut kontroll med tillit og faglig utvikling. Les fagforeningsleder og fylkesstyremedlem Siri Follerås sitt innlegg på Ivar Johansens blogg