Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Vi inviterte Bjølsen AKS på kino

Fagforbundsuka: vi inviterte Bjølsen AKS på kino for å vise hvilke muligheter det lille ekstra kan gjøre for å gi god kvalitet på tjenesten.

Advarer mot å sentralisere skatteinnkrevingen

Mandag 23. juni gikk finansminister Siv Jensen (FrP) ut og varslet at regjeringen vil sentralisere kemnerkontorene fra kommunene til Staten. Fagforbundet Oslo mener hun forregner seg når hun tror dette vil effektivisere tjenesten

Frisørstreiken er over!

Fagforbundets tøffe frisører har gjennomført en 15-dagers streik. Streiken ble avsluttet i kveld. Frisørene har fått gjennomslag for det de streiket for - blant annet heving av minstelønna.

Strålende fanemarkering for arbeidsmiljøloven

Tillitsvalgte med faner fra hele Østlandsområdet, Bergen og Trondheim la en strålende ramme for de mange hundre som møtte opp for å markere støtte for dagens arbeidsmiljølov på Youngstorget.

Fanemarkering: Slå ring om arbeidsmiljøloven og tariffavtalene

Det blir fanemarkering torsdag 19. juni, kl. 13:00 på Youngstorget. Fagforbundet Oslo oppfordrer alle som har anledning til å delta.

– Dere er en ressurs

Det var meldinga fra nyvalgt leder av Arbeiderpartiet og parlamentarisk leder, Jonas Gahr Støre, da han møtte Fagforbundets landsstyre i dag.

Oppgjør for dyrepleiere til uravstemning

Fagforbundet og NHO Mat og Landbruk kom til enighet om revisjon av overenskomsten for dyrepleiere og klinikkassistenter. Oppgjøret går nå til uravstemning.

Brudd i PBL-forhandlingene

- Vi står for langt fra hverandre i pensjonsspørsmålet til at det var noe å forhandle om, sier Fagforbundets forhandlingsleder, Mette Henriksen Aas.

Enighet i HUK-oppgjøret

I forhandlingene mellom Fagforbundet og Virke for HUK-området (Helse-Utdanning-Kultur), er det enighet.

Regjeringen er i gang med å bygge ned velferdsstaten

Fagforbundet Oslo har begynt forberedelsen til kommunevalget i 2015, og i et arbeidsmøte for representantskapet innledet leder i Fagforbundet, Mette Nord om den politiske situasjonen i lys av den kommende valgkampen.