Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Oppgjøret for sykehusene ferdig

Fagforbundets medlemmer i sykehusene får et betydelig lønnsløft.

Kuttet i lønn etter privatisering (Dagsavisen)

LØNNSKUTT: Etter at det private foretaket Aleris overtok driften av Uranienborghjemmet har de ansatte fått opp mot 60.000 kroner mindre i årslønn. Flere ansatte har sluttet.

Ansatte ved Munch-museet bekymret (Dagsavisen)

Mindre handlingsfrihet og dårligere tider for ansatte, frykter medlemmene av Fagforbundet, Akademikerne og Forskerforbundet ved Munch-museet dersom museet blir en stiftelse når de flytter til Bjørvika.

Byrådet kan radere ut forebyggende arbeidsmarkedstiltak.

I sin iver etter å privatisere og konkurranseutsette kommunale bedrifter, kan kommunen være i ferd med å rasere et unikt tilbud i Oslo kommune, KAREA Oslo KF.

Overveldende ja-flertall i uravstemningen for tariffoppgjøret i Oslo kommune

Uravstemningen i Oslo kommune er gjennomført, og hos Fagforbundet Oslo medlemmer var det over 85 % av de som stemte som sa ja til forhandlingsresultatet fra meklingen.

Europride i Oslo

Oslo er i år vertskap for den europeiske festivalen EuroPride. En uke fylt med 200 arrangementer bidrar til å sette menneskerettigheter og lhbt-spørsmål på dagsorden.

Vi inviterte Bjølsen AKS på kino

Fagforbundsuka: vi inviterte Bjølsen AKS på kino for å vise hvilke muligheter det lille ekstra kan gjøre for å gi god kvalitet på tjenesten.

Advarer mot å sentralisere skatteinnkrevingen

Mandag 23. juni gikk finansminister Siv Jensen (FrP) ut og varslet at regjeringen vil sentralisere kemnerkontorene fra kommunene til Staten. Fagforbundet Oslo mener hun forregner seg når hun tror dette vil effektivisere tjenesten

Frisørstreiken er over!

Fagforbundets tøffe frisører har gjennomført en 15-dagers streik. Streiken ble avsluttet i kveld. Frisørene har fått gjennomslag for det de streiket for - blant annet heving av minstelønna.

Strålende fanemarkering for arbeidsmiljøloven

Tillitsvalgte med faner fra hele Østlandsområdet, Bergen og Trondheim la en strålende ramme for de mange hundre som møtte opp for å markere støtte for dagens arbeidsmiljølov på Youngstorget.