Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Bygg, ikke selg barnehager

I ett innlegg i Dagsavisen i dag krever Mari Sanden at forbudet mot å bygge kommunale barnehager i Oslo fjernes, og konstaterer at vi har ingen garanti for at FrP får solgt flere kommunale barnehager så lenge Høyre sitter med makta i Oslo.

Privatisering av jernbanen er avsporing!

Fagforbundet Oslo oppfordrer alle til å delta på markeringen mot jernbanereformen på Jernbanetorget 15. juni kl. 10.00.

Frivilligsentraler må fortsatt få tilskudd fra staten

Den 9. juni skal Stortinget behandle Stortingsmelding 14 (2014-2015) om kommunereformen.

-Nå har jeg felt mitt første tre! Herlig!

Fagforbundet Oslo har i flere år tilbudt kurs i stell og vedlikehold, verneutstyr og arbeidsteknikk ved bruk av motorsag. Også vårens kurs fikk gode tilbakemeldinger av deltagene.

Oslo Pride og Skeive dager 2015 nærmer seg

LO skal som vanlig være tilstede på Oslo Pride, både med stand og egen seksjon i paraden. Fagforbundet Oslo oppfordrer alle medlemmer til å delta i paraden eller bidra på LO-standen.

Stor gevinst i større stillinger

– Deltid koster enormt mye, sier Mette Nord til Dagsavisen.

Arbeidstid på skinner

På Sporveiens verksted på Ryen i Oslo jobber folk til alle døgnets tider. Dagens arbeidsmiljølov er ikke noe hinder for fleksibel jobbing.

Ikke lønnsomt å privatisere kommunale barnehager

Byråd for helse og utdanning, Anniken Hauglie, mener nå det kanskje ikke er lønnsomt å privatisere kommunale barnehager (Østlandssendinga 21.05). For sent, sier leder i seksjon kirke kutur Fagforbundet Oslo, Randi Færevik.

Brudd på arbeidsmiljøloven i Attendo er alvorlig.

Fagforbundet Oslo ser alvorlig på brudd på arbeidsmiljøloven. Vi ønsker et ryddig arbeidsliv og gode lønns- og arbeidsforhold for alle våre medlemmer. Det har nå blitt avdekket alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven i Attendo som krever en gransking og oppfølging.

Aksjon mot innstramminger i utlendingsloven

MiRA-Senteret inviterte organisasjoner og relevante aktører til aksjon på Eidsvoll Plass utenfor Stortinget fredag 8.mai mot innstramminger i utlendingsloven og for et mer inkluderende og åpent samfunn.