Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

God sommer!

Fagforbundet Oslo ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer og trivelig ferietid! Fylkeskontoret er betjent i hele sommer.

Næringsdelen av Energigjenvinningsetaten (EGE) gjøres om til A/S

I en hasteprosess har Høyre-byrådet bestemt at en del av EGEgjøres om til et AS. Fagforbundet frykterat byrådet kjører nok en teknisk etat i grøfta, slik de gjorde med Oslo vei.

– Vet prisen på alt, men kjenner ikke verdien av noe

Med under 100 dager til årets kommunevalg forener den unge venstresida i Oslo krefter, med en tydelig ambisjon om å ta Oslo tilbake – etter 18 år med høyrestyre. Fagforbundet Ungdom, AUF, SU og RU lanserer tre krav til Oslo – politikerne.

I dag starter LOs sommerpatrulje

Over 6000 bedrifter vil få besøk av LOs sommerpatrulje, som i 30 år har vært ungdommens vaktbikkje i arbeidslivet. I dag går startskuddet for patruljen flere steder i landet.

Frykter konsekvens­ene av ny arbeidsmiljø­lov

1. juli endrer Høyre og FrP arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid. Klubben i Bydel Nordre Aker frykter konsekvensene.

Sak om virksomhetsoverdragelse i Høyesterett - VUNNET

Fagforbundets medlemmer vant frem mot Oslo kommune i Borgarting lagmannsretts dom av 6. oktober 2014. Oslo kommune anket saken og ankeforhandlingen i Høyesterett fant sted 2. og 3. juni 2015.

Bygg, ikke selg barnehager

I ett innlegg i Dagsavisen i dag krever Mari Sanden at forbudet mot å bygge kommunale barnehager i Oslo fjernes, og konstaterer at vi har ingen garanti for at FrP får solgt flere kommunale barnehager så lenge Høyre sitter med makta i Oslo.

Privatisering av jernbanen er avsporing!

Fagforbundet Oslo oppfordrer alle til å delta på markeringen mot jernbanereformen på Jernbanetorget 15. juni kl. 10.00.

Frivilligsentraler må fortsatt få tilskudd fra staten

Den 9. juni skal Stortinget behandle Stortingsmelding 14 (2014-2015) om kommunereformen.

-Nå har jeg felt mitt første tre! Herlig!

Fagforbundet Oslo har i flere år tilbudt kurs i stell og vedlikehold, verneutstyr og arbeidsteknikk ved bruk av motorsag. Også vårens kurs fikk gode tilbakemeldinger av deltagene.