Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt havnestyre endelig på plass

Dette er et spennende styre som markerer en ny begynnelse og som gjenspeiler den nye politiske hverdagen i Oslo.

Overser betydningen av fagarbeiderne

– Det er rett og slett pinlig at seriøse forskere overser barne- og ungdomsarbeidernes betydning i barnehagen, sier Mette Nord til Dagsavisen.

Rasisme i arbeidslivet

Fagforbundet Oslo i samarbeid med Skeiv Verden inviterer til panelsamtale om rasisme og diskriminering i arbeidslivet 10. oktober. Vi er klare, kommer du?

Budsjettet: En ny retning for Oslo

Et nytt rødgrønt byråd har gitt Oslo-innbyggerne starten på en ny hverdag. - Byrådet bruker de store pengene på de viktige oppgavene som kollektivtilbudet, eldreomsorg, skole og helse. Dette er uten tvil en ny kurs for Oslo, sier nestleder i Fagforbundet Oslo, Roger Dehlin.

Vi er mange, men vil bli flere

Fagforbundet Oslo har nesten 39 000 medlemmer og antall unge medlemmer øker. Vil du bli medlem? Les om fordelene her.

Ingen storstreik: Avverget rasering av pensjoner

Fire dagers maraton­mekling er over. LO Stat har sikret forhandlings­retten på pensjon i Norlandias barnehager og Ruter med flere. Også Drammen Scener er i mål.

Nervepirrende mekling i Oslo

Over 60 av våre medlemmer kan bli tatt ut i streik hvis Spekter-meklingen ikke kommer i mål før midnatt. Disse virksomhetene kan havne i streik.

Fagforbundets barneby i fokus

Fire foreninger hadde slått seg sammen for en kjempegod sak. Penger ble samlet inn, flere ble faste givere og mange fikk et fornyet fokus på solidaritetsarbeidet til Fagforbundet.

Kvinner på tvers 2016

Førstkommende helg arrangeres Kvinner på tvers for 23. gang. Temaene er varierte og ikke minst relevante. Blir du med?

Fagforbundet: Unicare tar millioner fra eldreomsorgen i Oslo

At de rosverdige forholdene ved Manglerudhjemmet skyldes at sykehjemmet er privateid, er i beste fall en omgåelse av sannheten.