Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Målet med reformene er privatisering og stordrift

Både kommunereformen, nærpolitireformen og NAV-reformen møtte flengende kritikk da folkevalgte, tillitsvalgte, forskere og engasjerte innbyggere fra hele landet mandag var samlet til reformprat på Gardermoen.

Sliterne skal ikke bli taperne

- Hvis du skal få en vellykket omlegging av tjenestepensjonene i offentlig sektor, må du få ordninger som forhindrer at arbeidstakere som har slitt i mange år på lavere inntekter, blir taperne. Det kan vi ikke akseptere, sier Fagforbundets leder Mette Nord til seniorpolitikk.no

LHL-streiken er over

Etter tre dager er streiken i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, slutt. Partene har skrevet under en avtale og de ansatte går tilbake på jobb som normalt.

Engasjerende nettverksmøte om Aktivitetsskolen

Fagforbundet Oslo har nettverksmøter for ansatte i Aktivitetsskolen. Nylig var direktør for Utdanningsetaten, Astrid Søgnen, på besøk.

Fagforbundets barneby: Løp og verv

Vi trenger flere faste bidragsytere til Fagforbundets barneby i Angola. Vil du bidra til å gi mange en bedre hverdag? Bli med på vår vervekonkurranse.

NHO-leder til angrep på offentlig ansatte

Stein Lier-Hansen går til kraftig angrep på offentlig ansatte og frykter for fremtidig vekst. Fagforbundet slår tilbake og mener Lier-Hansen har gått i vranglås.

Bestill Fagforbundets almanakk 2017

I 2017 sendes det ikke almanakk til alle medlemmer. Vi har likevel trykket en almanakk som sendes ut så lengre lageret rekker. Du kan bestille den gratis her.

Rovdrift av de ansatte

– 300 lovbrudd på under 30 dager hører ingen sted hjemme. Dette er rovdrift av de ansatte, sier Mari Sanden om den knusende rapporten om renovasjonsselskapet Veireno.

Rydder opp i søppelkaoset

Søppelskandalen i Oslo er en varslet katastrofe, og skyldes ene og alene 18 år med et blått byråd. Drittpakke kan det også kalles. Raymond Johansen og det rødgrønne byrådet har fått både ansvaret og ufortjent pepper for å rydde opp etter Høyre-byrådets slette arbeid.

Prester er ikke lenger statsansatte

Fra 1. januar 2017 er Den norske kirken fristilt fra staten. Kirka overtar dermed arbeidsgiveransvaret for 1600 tidligere statsansatte i kirka.