Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Seksjonskonferansen en stor suksess

Fylkeskonferansen for seksjonene gikk nylig av stabelen. Konferanser som dette er viktig for å sette fokus på yrkesfaglig arbeid.

På plass hver dag for renovatørene

Renovasjonsarbeidenes klubb har utpekt Anna Bajko som plasstillitsvalgt for renovatørene på Alna. Anna og mange andre tillitsvalgte er på plass hver dag i forbindelse med vaktskiftet.

Fagforbundet Oslo verver flest til Barnebyen

Fagforbundet Oslo har all grunn til å være fornøyde. Representantskapet satte seg mål å øke med en nettoøkning på 100 faste bidragsytere i løpet av 2017.

Fagforbundet frykter tap av jobber

Høyres program åpner for omfattende privatisering. Forbundsleder Mette Nord vil vite hvem de snakker om, skriver Klassekampen.

Det nye fylkesstyret

Nytt fylkesstyre er valgt og her finner du oversikten. Hvem ble valgt og til hvilket verv?

Fylkesmøtet 2017: Dette har skjedd

Fylkesmøtet i Fagforbundet Oslo gjennomføres 23. – 24. mars. Det er fylkeslagets høyeste organ og avholdes annet hvert år. I 2017 er 18 fagforeninger, 99 delegater og 24 gjester samlet for å meisle ut kursen og velge nye tillitsvalgte for Fagforbundet Oslo de neste to årene.

Samarbeids­avtale med Rødt Oslo på plass

Fagforbundet Oslo og Rødt Oslo har signert en historisk samarbeidsavtale. – Det er veldig naturlig med et formalisert samarbeid, sier leder av Rødt Oslo, Mikkel Øgrim.

Historisk samarbeidsavtale

Fagforbundet Oslo og Oslo SV har for første gang inngått en samarbeidsavtale. Samarbeidet med venstresiden i Oslo er dermed ytterligere styrket.

Fremtidas helsearbeidere

Cecilie og Selina vant skolemesterskapet for helsearbeidere og skal til NM. Begge mener at slike arrangementer er gøy, motiverende og skaper morgendagens helsefagarbeidere.

Fylkesmøte i Fagforbundet Oslo

Fylkesmøte i Fagforbundet Oslo nærmer seg med stormskritt. Torsdag og fredag vil store deler av de tillitsvalgte og administrasjonen være bortreist.