Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Avtalen som aldri skulle vært inngått

– Rapporten bekrefter det vi allerede vet. Denne avtalen skulle aldri vært inngått. Nå må vi lære av feilene, samtidig som vi må se fremover og bygge kompetanse, sier Roger Dehlin, leder av Fagforbundet Oslo.

Høyre og Frp glemmer barne- og ungdomsarbeideren

Barne- og ungdomsarbeideren er ikke nevnt med ett ord i forslag til ny rammeplan for barnehagene. – Regjeringen burde lært av grunnbemanningsavtalen i Oslo kommunes barnehager, sier Randi Færevik.

Fagforbundet Oslo/KAH har levert første krav i årets mellomoppgjør

Mellomoppgjøret i Oslo kommune er i gang. Forhandlingene fortsetter med frist 30. april.

Seksjonskonferansen en stor suksess

Fylkeskonferansen for seksjonene gikk nylig av stabelen. Konferanser som dette er viktig for å sette fokus på yrkesfaglig arbeid.

På plass hver dag for renovatørene

Renovasjonsarbeidenes klubb har utpekt Anna Bajko som plasstillitsvalgt for renovatørene på Alna. Anna og mange andre tillitsvalgte er på plass hver dag i forbindelse med vaktskiftet.

Fagforbundet Oslo verver flest til Barnebyen

Fagforbundet Oslo har all grunn til å være fornøyde. Representantskapet satte seg mål å øke med en nettoøkning på 100 faste bidragsytere i løpet av 2017.

Fagforbundet frykter tap av jobber

Høyres program åpner for omfattende privatisering. Forbundsleder Mette Nord vil vite hvem de snakker om, skriver Klassekampen.

Det nye fylkesstyret

Nytt fylkesstyre er valgt og her finner du oversikten. Hvem ble valgt og til hvilket verv?

Fylkesmøtet 2017: Dette har skjedd

Fylkesmøtet i Fagforbundet Oslo gjennomføres 23. – 24. mars. Det er fylkeslagets høyeste organ og avholdes annet hvert år. I 2017 er 18 fagforeninger, 99 delegater og 24 gjester samlet for å meisle ut kursen og velge nye tillitsvalgte for Fagforbundet Oslo de neste to årene.

Samarbeids­avtale med Rødt Oslo på plass

Fagforbundet Oslo og Rødt Oslo har signert en historisk samarbeidsavtale. – Det er veldig naturlig med et formalisert samarbeid, sier leder av Rødt Oslo, Mikkel Øgrim.