Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Politisk sirkus

Bli med på valgkampmoro med Ungdomsutvalget i Fagforbundet Oslo. 26. august er det politisk sirkus med masse aktiviteter for små og store.

Nå kan du forhåndsstemme

Har du bestemt deg? Forhåndsstem! Vi vil ha ny regjering og oppfordrer alle til å bruke stemmeretten.

Omsorgspersonen

Anne Hilleren er hjelpepleier og stolt av det. Bli kjent med omsorgspersonen Anne, hva som er en hjelpepleiers jobb og hvorfor du bør bli organisert.

Frokostmøte om ulikhet

Fagforbundet Oslo inviterer til frokostmøte om ulikhet med boken «Kapitalen i det 21. århundre» av Thomas Piketty som utgangspunkt. Møtet er gratis for medlemmer.

Viktig valgkamp for forbundet

Det er ikke likegyldig for medlemmene i Fagforbundet hvem som styrer landet. Leder Mette Nord mener det er lettere for forbundet å ivareta medlemmenes lønns- og arbeidsforhold med en rødgrønn regjering.

Barnehageløft fra byrådet

-Norge trenger en ny regjering som vil ha et arbeidsliv for alle og som prioriterer barnehager før skattekutt, skriver Fagforbundet Oslos leder Roger Dehlin i et leserinnlegg i Dagsavisen.

Yrkesprofilen: Sosionomen

Ada Rudskjær er sosionom. Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut? Hvordan ble hun sosionom? Bli med på innsiden.

Klubbprofilen: Den Norske Opera & Ballett

Film- og Teaterteknisk forenings klubb ved Den Norske Opera & Ballett er den absolutt største i foreningen med over 200 medlemmer. Bli med på innsiden.

Tidligstemmingen i gang

Stortingsvalget er i gang og du kan nå benytte deg av stemmeretten. Vi trenger en ny regjering. Det er det beste for Norge og det beste for Oslo. Bruk stemmeretten!

Takk for hjelpen!

Fagforbundet Oslo er på lag med deg og du er på lag med oss. Sammen kan vi forandre liv. Les historien om Randi og Macarena.