Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Historiske pensjonsseire for våre medlemmer

Fagforbundet Oslo har kjempet for pensjon fra første krone og at tjenestepensjon skal være en del av tariffavtalen i Oslo kommune i lang tid. Fra 2021 vil begge våre kampsaker være en realitet. – En stor og viktig seier for våre medlemmer, sier Roger Dehlin som er leder av Fagforbundet Oslo.

Lærling verver lærling

Bli med på kampanjen «lærling verver lærling». Verv en annen lærling og du kan vinne flotte premier.

Fagforbundet Oslo ønsker Stine Westrum på Stortinget

Stine Westrum er fagforeningsleder og godt plassert på venstresida. Hun brenner for et inkluderende arbeidsliv for folk og hele Fagforbundet Oslo håper hun havner på Løvebakken for partiet Rødt.

Fra lærling til fast ansatt

Henry var en pliktoppfyllende lærling og nå er han fast ansatt. Akkurat slik det skal være. Vi har spurt han 12 spørsmål om arbeidslivet.

Full støtte til Farukh Qureshi fra Fagforbundet Oslo

Fagforbundet Oslo mener at Farukh Qureshi er den beste fagligpolitiske kandidaten i Oslo Arbeiderparti og legger hele sin støtte bak han før stortingslista skal vedtas 1. desember.

Fem dager, fem gratis webinarer

Fagforbundet Oslo inviterer alle medlemmer til fagforbundsuka fra 23. november til og med 27. november. Fem dager, fem gratis webinarer. Her har du oversikten.

Uravstemningen i Oslo kommune er i gang

Fagforbundet Oslo oppfordrer våre medlemmer til å stemme ja i uravstemningen. Våre medlemmer kan vinne en viktig seier som gjør at det er endelig forhandlingsrett på pensjon. Bruk din stemme.

Reis klimavennlig til jobben

Tillitsvalgt i Kulturklubben, Jørgen Holmen, reiser klimavennlig til jobben. Oslo kommune legger forholdene til rette for sine ansatte, men du må huske å søke, sier Holmen.

Byrådet tok tilbake tre barnehager, resultatet ble høyere lønn og bedre pensjon for de ansatte

Høyre-byrådet konkurranseutsatte tre Oslo-barnehager i 2014. Det rødgrønne byrådet tok barnehagene tilbake i høst. Hva ble resultatet for de ansatte? Karin går opp over 40 000 kroner i lønn og Molouk får bedre pensjon.

Nå kan du bestille almanakk 2021

Nå er det mulig å bestille Fagforbundets almanakk for 2021 i nettbutikken. Den er gratis for medlemmer og vil bli sendt ut fra midten av november.