Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Meningsfylt besøk fra barnebyen

Lederen for Fagforbundets Barneby i Angola, Pinto, besøker i disse dager Fagforbundet og vi var så heldige å få han til Fagforbundet Oslo sammen med barnebyrepresentantene fra fagforeningene.

Årets renholder

Hvem blir årets renholder? Det bestemmer du. Send inn dine forslag før 15. oktober.

Fagnettverk for pleiere i boliger

Savner du et faglig fellesskap? Trenger du et sted å diskutere faglige spørsmål og ta opp problematiske sider ved jobben i boligen din? Velkommen til fagnettverk 19. september.

Kvinner på tvers 2017

Kvinner på tvers går av stabelen fra 23. til 24. september. Dette kan du ikke gå glipp av.

Arbeidsmiljøloven skal aldri svekkes

Høyre/Frp-regjeringen har svekket loven som aldri skal svekkes. En ny rødgrønn regjering vil styrke Arbeidsmiljøloven fra første dag.

Velferd før skattekutt

Høyre/Frp-regjeringen har de siste fire årene demonstrert hva som viktigst for dem. Skattekutt til de aller rikeste i stedet for å bruke disse pengene på arbeid, helse og skole.

Et arbeidsliv for alle

Fagbevegelsen har kjempet frem et anstendig og regulert arbeidsliv for alle. Høyre/Frp-regjeringen har reversert denne utviklingen. Vi må ha en ny regjering som vil ha et arbeidsliv for alle.

I dag har jeg stemt – naturligvis

For meg var det lett. Jeg bor i Oslo, og her er det mulighet til å forhåndsstemme rundt hvert hjørne. Det tok omtrent et halvminutt fra jeg gikk inn, til stemmen var levert. Sjøl om det kanskje er lengre til nærmeste stemmelokale der du bor, bør du bruke stemmeretten.

Åpent politisk debattmøte

Torsdag 31. august kl 1200 arrangerer vi, i samarbeid med Fagforbundets pensjonistutvalg Oslo, et åpent politisk møte. Hold av formiddagen!

Bli med på superonsdag

Vi skal sette pris på innsatsen fra alle sammen og mane til valgkamp i noen få dager til. Det blir underholdning, appeller, quiz, matserving og aktiviteter for barn.