Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Fylkesmøtet 2017: Dette har skjedd

Fylkesmøtet i Fagforbundet Oslo gjennomføres 23. – 24. mars. Det er fylkeslagets høyeste organ og avholdes annet hvert år. I 2017 er 18 fagforeninger, 99 delegater og 24 gjester samlet for å meisle ut kursen og velge nye tillitsvalgte for Fagforbundet Oslo de neste to årene.

Samarbeids­avtale med Rødt Oslo på plass

Fagforbundet Oslo og Rødt Oslo har signert en historisk samarbeidsavtale. – Det er veldig naturlig med et formalisert samarbeid, sier leder av Rødt Oslo, Mikkel Øgrim.

Historisk samarbeidsavtale

Fagforbundet Oslo og Oslo SV har for første gang inngått en samarbeidsavtale. Samarbeidet med venstresiden i Oslo er dermed ytterligere styrket.

Fremtidas helsearbeidere

Cecilie og Selina vant skolemesterskapet for helsearbeidere og skal til NM. Begge mener at slike arrangementer er gøy, motiverende og skaper morgendagens helsefagarbeidere.

Fylkesmøte i Fagforbundet Oslo

Fylkesmøte i Fagforbundet Oslo nærmer seg med stormskritt. Torsdag og fredag vil store deler av de tillitsvalgte og administrasjonen være bortreist.

Teknisk Fagforening Oslo på plass etter Veireno-skandalen

Kommunen overtok 20. februar søppelhåndteringen etter flere år med konkurranseutsetting.

NHO-LO-lønns­oppgjøret er i gang

Torsdag 9. mars startet samordnet oppgjør mellom LO og NHO. Det omfatter også mange av Fagforbundets medlemmer.

Flere søker yrkesfag i Oslo

Flere og flere søker seg til yrkesfag og dette er veldig oppløftende. Det har vært en solid økning for første gang på over ti år.

Solidaritetsreise til Palestina

Stein Olav Ringen fra Oslo er en av Fagforbundets Palestina-ambassadører. På lørdag drar han på solidaritetsreise til Palestina. På denne bloggen kan du ta del i opplevelser og inntrykk fra reisen.

Gratulerer med dagen

Fagforbundet Oslo gratulerer alle med dagen og vi håper at flest mulig går i tog. Vi sees på Youngstorget kl. 18.00.