Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

En stolt Oslo-delegasjon

Landsmøte er i gang og vi er klare. Oslo-delegasjonen er på plass for landets viktigste politiske verksted. Bli med og følg oss hele uken.

Vi gratulerer Evidensia, Groruddalen dyreklinikk med tariffavtale

I juni 2017 ble det krevet tariff for våre medlemmer, noe vi fikk bekreftet 11 oktober. Våre medlemmer vil nå kunne bruke Hovedavtalen mellom LO og NHO, samt overenskomsten mellom NHO/NHO Mat og Landbruk og Fagforbundet.

Gi ansatte lønna og pensjonen de fortjener

Sykehjemmene må tas tilbake i offentlig regi slik at de ansatte kan få den lønnen og pensjonen de fortjener for det utrolig viktige arbeidet de gjør.

ABLU fylte 10 år

Fagforbundet Oslo var tilstede når Høyskolen i Oslo og Akershus hadde 10 års markering for den arbeidsplassbaserte barnehagelærerutdanningen (ABLU).

Gratis seminar: It´s all in the huggu

Fagforbundet Oslo, Seksjon Helse og Sosial har gleden av å invitere medlemmer av Fagforbundet Oslo til en spennende seminardag. Kom å bli inspirert og motivert.

Et vellykket tariffrepresentanskap

Over 130 medlemmer av representantskapet og tillitsvalgte var samlet for å diskutere kravene før tariffoppgjøret 2018. Det ga resultater.

Stillingsprofilen: Sosialkonsulent

Hvorfor bli sosionom? Hvordan er det å jobbe som sosialkonsulent? Hvorfor bli medlem av Fagforbundet? Uilza Ramos gir deg sine svar.

Endelig fagarbeidere

Natalia og Ann Viola er endelig fagarbeidere. Vi gratulerer.

Et taktskifte på område etter område

– Politikk handler om å prioritere. Det rødgrønne byrådet prioriterer eldreomsorg, barnehage, oppvekst og en helhetlig satsing på bydelene. Oslo har fått et byråd som leverer på alle de store valgløftene, sier Roger Dehlin.

Unicare er uten troverdighet

Et salg på utrolige 618 millioner kroner viser hvor pengene har tatt veien. Ikke i lønningsposen eller på pensjonskontoen til de som står nærmest pasientene og som hver eneste dag gjør sitt ytterste for å tilby gode tjenester med høy kvalitet.