Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Endelig fagarbeidere

Natalia og Ann Viola er endelig fagarbeidere. Vi gratulerer.

Et taktskifte på område etter område

– Politikk handler om å prioritere. Det rødgrønne byrådet prioriterer eldreomsorg, barnehage, oppvekst og en helhetlig satsing på bydelene. Oslo har fått et byråd som leverer på alle de store valgløftene, sier Roger Dehlin.

Unicare er uten troverdighet

Et salg på utrolige 618 millioner kroner viser hvor pengene har tatt veien. Ikke i lønningsposen eller på pensjonskontoen til de som står nærmest pasientene og som hver eneste dag gjør sitt ytterste for å tilby gode tjenester med høy kvalitet.

Meningsfylt besøk fra barnebyen

Lederen for Fagforbundets Barneby i Angola, Pinto, besøker i disse dager Fagforbundet og vi var så heldige å få han til Fagforbundet Oslo sammen med barnebyrepresentantene fra fagforeningene.

Årets renholder

Hvem blir årets renholder? Det bestemmer du. Send inn dine forslag før 15. oktober.

Fagnettverk for pleiere i boliger

Savner du et faglig fellesskap? Trenger du et sted å diskutere faglige spørsmål og ta opp problematiske sider ved jobben i boligen din? Velkommen til fagnettverk 19. september.

Kvinner på tvers 2017

Kvinner på tvers går av stabelen fra 23. til 24. september. Dette kan du ikke gå glipp av.

Arbeidsmiljøloven skal aldri svekkes

Høyre/Frp-regjeringen har svekket loven som aldri skal svekkes. En ny rødgrønn regjering vil styrke Arbeidsmiljøloven fra første dag.

Velferd før skattekutt

Høyre/Frp-regjeringen har de siste fire årene demonstrert hva som viktigst for dem. Skattekutt til de aller rikeste i stedet for å bruke disse pengene på arbeid, helse og skole.

Et arbeidsliv for alle

Fagbevegelsen har kjempet frem et anstendig og regulert arbeidsliv for alle. Høyre/Frp-regjeringen har reversert denne utviklingen. Vi må ha en ny regjering som vil ha et arbeidsliv for alle.