Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

8. mars: #metoo – fra taushet til kvinnekamp!

Årets internasjonale kvinnedag er rett rundt hjørnet. Fagforbundet Oslo sin parole er «Ikke shoppe vakter – hele og faste stillinger nå». Møt opp 8. mars kl. 18.00 på Youngstorget. Vi skal gå i pulje 7.

Vil ha mer fokus på heltid

Flere fagforeningsledere var på talerstolen under representantskapet og budskapet var enstemmig. Vi trenger et fornyet fokus på hele og faste stillinger i Oslo kommune.

Byrådet har levert

Det blir åpnet i snitt en ny barnehage hver måned, det har blitt over 300 nye stillinger i hjemmetjenesten, over 190 nye lærere og gratis AKS til over 5500 barn. Dette er uten tvil å forandre Oslo til en varmere by hvor det er plass til alle.

Oslo kommune vil høre fra deg

Er du opptatt av klima og jobber i Oslo kommune? Da må du svare på reisevaneundersøkelsen.

Blå regjering, men rødgrønt byråd

– Vi har fått en stålblå regjering, men kommunene er brannmuren. Det ser vi i Oslo hvor det rødgrønne byrådet tar tilbake velferdstjenestene, sier Mette Nord.

Alltid faglig påfyll

Marianne Sundal er profesjonell forteller og gjestet nettverket for ansatte i Aktivitetsskolen. Som medlem av Fagforbundet Oslo vil du få faglig påfyll kontinuerlig.

Yrkesprofilen: Barnepleieren

Jorunn er barnepleier og hjelper mange familier å få en god start på den nye tilværelsen. Vi har spurt barnepleieren ni spørsmål.

Fokus Palestina: Det dyrbare vannet

Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Irene Einan, var for noen måneder tilbake i Palestina. Dette er hennes historier (del 3).

Fagforbundet Oslo gratulerer med samenes nasjonaldag

I år har Fagforbundet Oslo blitt invitert til Årvollskogen barnehage. Slik gikk det. Vi ønsker alle til lykke med dagen.

Besøk først, helkommunal til høsten

Det rødgrønne byrådet fortsetter rekommunaliseringen og Sørenga barnehage blir helkommunal fra 1. august. Men først fikk barnehagen besøkt av tillitsvalgte fra Fagforbundet Oslo.