Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Abonner på nyhetsbrevet

Fagforbundet Oslo relanserer nyhetsbrevet innen kort tid. Det blir ny mal og design, og selvsagt nytt innhold.

Kursen er staket ut

Årets viktigste politiske verksted for mange er over. Oslo-delegasjonen er meget godt fornøyd med uken.

Se våre innlegg fra talerstolen

Delegatene fra Fagforbundet Oslo har vært på talerstolen mange ganger. Her kan du se alle innleggene i sin helhet.

Anne, Anne, Anne

Anne Green Nilsen fra Oslo ble valgt som nytt medlem av Arbeidsutvalget i Fagforbundet. Vi har den første reaksjonen. Og hvem andre ble valgt inn fra Oslo?

Se til Oslo

Vidar Evje og Thomas Eliassen var begge på talerstolen og anmodet at vi må se til Oslo, både når det gjelder samarbeid, valg og politikk.

En stolt Oslo-delegasjon

Landsmøte er i gang og vi er klare. Oslo-delegasjonen er på plass for landets viktigste politiske verksted. Bli med og følg oss hele uken.

Vi gratulerer Evidensia, Groruddalen dyreklinikk med tariffavtale

I juni 2017 ble det krevet tariff for våre medlemmer, noe vi fikk bekreftet 11 oktober. Våre medlemmer vil nå kunne bruke Hovedavtalen mellom LO og NHO, samt overenskomsten mellom NHO/NHO Mat og Landbruk og Fagforbundet.

Gi ansatte lønna og pensjonen de fortjener

Sykehjemmene må tas tilbake i offentlig regi slik at de ansatte kan få den lønnen og pensjonen de fortjener for det utrolig viktige arbeidet de gjør.

ABLU fylte 10 år

Fagforbundet Oslo var tilstede når Høyskolen i Oslo og Akershus hadde 10 års markering for den arbeidsplassbaserte barnehagelærerutdanningen (ABLU).

Gratis seminar: It´s all in the huggu

Fagforbundet Oslo, Seksjon Helse og Sosial har gleden av å invitere medlemmer av Fagforbundet Oslo til en spennende seminardag. Kom å bli inspirert og motivert.