Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Stolte nyutdannede barnehagelærere

Denne gjengen har bestått ABLU-barnehagelærerutdanning. Fagforbundet Oslo gratulerer avgangsstudentene. Dere vil skape en bedre hverdag for mange mennesker.

Enighet for energiavtale 1 i KS Bedrift

Lønnsoppgjøret for de ansatte i energiavtale1 i KS Bedrift kom i havn natt til 30 mai.

Tariff 2018

Fagforbundet Oslos tariffsider dekker først og fremst tariffområde Oslo kommune. Du finner alle avtaleområdene her.

Fagforbundets medlemmer sa et rungende ja til ny pensjonsordning

Resultatet er klart: 91 prosent av medlemmene som stemte, sa ja til den nye pensjonsordninga.

Må ha en mer åpen debatt

Vi vil ha mer åpenhet og ytringsfrihet i Osloskolen. Det var budskapet fra nestleder i Fagforbundet Oslo, Vidar Evje, under høringen om ytringsfrihet i Osloskolen.

Vi støtter de streikende ved Elvebakken barnehage!

Vi støtter våre kamerater på Røra fullt ut i kampen og mener de kjemper en rettferdig kamp som er relevant for hele velferdssektoren. Vi må få en slutt på at velferdsprofitører kan tjene penger på grunnleggende velferdstjenester.

Humørfylt og ærlig seminar med Anders Tangen

Onsdag deltok godt over 100 Fagforbundet-medlemmer på seminaret "It's all in the huggu" på Rikshospitalet. Seminaret, som var gratis for Fagforbundet-medlemmer, fikk stormende jubel fra fornøyde delltakere.

Ny rusmelding: Fagforbundet Oslos høringssvar

Fagforbundet Oslo har i samarbeid med Fagforbundet Helse, sosial og velferd, Oslo utarbeidet høringssvar til utkast til ny rusmelding.

Oslo-oppgjøret i havn

Etter forhandlinger noen timer på overtid kom KAH, Unio og YS fram til en forhandlingsløsning med Oslo kommune. Oppgjøret gir Fagforbundets medlemmer minst 1,75 %, minimum kr 7 700 kr, med virkning fra 1. mai 2018.

Heltid handler om lønn, likestilling og bedre tjenester

I årets tariffoppgjør krever Fagforbundet Oslo at det gjøres grep for å skape en heltidskultur i Oslo, og følger dermed opp representantskapets vedtak fra mars.