Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nettverk på rekke og rad

Blir du medlem av Fagforbundet Oslo er i hvert fall en ting helt sikkert. Vi har et fullverdig tilbud av nettverk for mange yrkesgrupper.

Lær av helseskandalene!

Fagforbundets landsstyre mener lærdommen fra helseskandalene er at helsetjenestene bør eies, finansieres og drives av det offentlige.

Medlemmene godkjente resultatet i tarifforhandlingene for Oslo kommune

Et stort flertall av medlemmene som deltok i uravstemningen svarte ja til å godkjenne resultatet i hovedoppgjøret i Oslo kommune. Deltakelsen i avstemningen var høy.

Renholderne har mye å kjempe for

I dag, fredag 15. juni er den internasjonale kampdagen for renholderne. LO, Norsk Arbeidsmandsforbund, Fagforbundet, NTL og fagorganiserte over hele verden markerer Justice Day. Det trengs, for renholderne har rikelig å kjempe for.

IKT-elever i fokus

Responsen var positiv, mange møtte opp og besøket varte lenger enn forventet. Det var en god dag for yrkesseksjonen og ungdommen.

Nei, sosionomene har ikke skylda!

Yrkesseksjonsleder Iren Luther i Fagforbundet er oppgitt over stortingsrepresentant som legger skylda på sosionomene for at kriminelle gjenger på Holmlia i Oslo har fått vokse fram.

Alt å vinne på drift i egen regi

Roger Dehlin skriver i Dagsaivsen at Oslo kommune i utgangspunktet har alt å vinne på å drifte sykehjemmene i egen regi.

Må ha flere fagorganiserte

Den norske modellen var tema når pensjonistutvalget fikk besøk av Dag Terje Andersen. - Høy organisasjonsgrad er nøkkelen for å utvikle det norske velferdssamfunnet, sa stortingsrepresentanten.

Spekteroppgjøret 2018: Resultater fra B-delsforhandlingene

Fagforbundet Oslo har medlemmer i 17 overenskomster i Spekter-området. Sjekk resultatet for ditt område.

Stem over resultatet i ditt tariffoppgjør - Oslo kommune

Resultatet fra tarifforhandlingene i Oslo kommune er ute på uravstemning hos medlemmene. For å si din mening må du stemme innen midnatt 13. juni.