Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Skolevaktmester på agendaen

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk har staket ut deler av kursen for 2018.

Fokus Palestina: Brytes systematisk ned

Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Irene Einan, var for noen måneder tilbake i Palestina. Dette er hennes historier (del 1).

Et helhetlig blikk på eldreomsorgen

Det omgjøres for mange stillinger i Oslo kommune i dag uten at man har utredet hva slags kompetanse man trenger, og hvilken kompetanse man har. Samt at helsefagarbeiderne undervurderes i denne prosessen.

Kaospiloter og ukultur i hjemmetjenesten

Kommunerevisjonen har avdekket alvorlige tilstander i hjemmetjenesten i bydelene Nordre Aker og Østensjø. Politikere fra både Rødt, Arbeiderpartiet og Høyre er alle like overrasket.

Tillitsvalgt ble årets Osloborger

Mohamed Fariss er tillitsvalgt i Fagforbundet Barn og Oppvekst Oslo. Han ble kåret til årets Osloborger i 2017. Vi er gratulerer. Dette var fortjent.

Utradering av helsefagarbeideren

Helsefagarbeiderne vrakes og omgjøring av stillinger har fått skje i det stille. Resultatet blir at helsefagarbeiderne i stadig større grad blir et løsarbeidersjikt. Det haster med handling og vi oppfordrer byrådet til å invitere til dialog.

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år

Fagforbundet Oslo takker for samarbeidet i året som har gått. Vi holder stengt fra 21.12 kl. 11.30 til og med 01.01.2018, men er det viktig kan man sende e-post.

På kurs for å lære om fremtidas arkiv

Kurset «Framtidens arkiv og dokumentsenter» samlet 24 deltakere til en lærerik dag hos Fagforbundet Oslo.

Jobbene er reddet

Oslo Sporsveiers Arbeiderforening kjempet og vant. De ansatte ved servicepunktene mister ikke jobbene sine, men arbeidsoppgavene skal videreutvikles for å møte fremtidas behov.

Ut på juletur

Over 30 pensjonist- og uføremedlemmer i Fagforbundet Oslo deltok på juletur til Hadeland Glassverk. Alle var strålende fornøyde i etterkant.