Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Oslo-kommune: KAH krever løft for de lavest lønnede i justeringsoppgjøret

Forhandlingssammenslutningen som Fagforbundet er en del av i Oslo kommune, KAH, stiller krav om at grupper som er lavtlønte får et løft i justeringsoppgjøret. I tillegg ønsker sammenslutningen å bidra til likebehandling av grupper det er naturlig å sammenligne.

Yrkesprofilen: Controlleren

Birgit Egrin er controller og stolt medlem av Fagforbundet Oslo. Les mer om hennes hverdag.

Fagforbundet anmelder Aleris for grov arbeidslivskriminalitet

– Dette er en svært alvorlig sak, der en stor og profesjonell aktør har utnyttet våre medlemmer grovt, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet.

God sommer

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer.

Sommerheltene

I disse tider er over 6000 unge tillitsvalgte ute på veien. Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Maren Oddvang, er med for tredje gang og er en av sommerheltene.

Veien til fagbrev

Et fagbrev er dokumentasjon på det du kan, øker tryggheten for arbeidsplassen din og ikke minst faget. Veien til fagbrev kan være kortere enn du tror.

Det verves i Oslo!

I løpet av Fagforbundsuka vervet vi 94 nye medlemmer, 47 av disse var under 30 år. Siden mars har vi nesten vervet 1500 nye medlemmer.

Riktig organisering av skolevaktmesterne

Skolevaktmesterne skal være tilknyttet en skole og blir en viktig del av den daglige driften. Det vil gi bedre tjenester for alle. – Oslo har endelig et byråd som virkelig satser på skolevaktmesterne sier Lasse Beichmann.

Bli med på Oslo Pride

Alle skal ha rett til å elske den de vil. Fagforbundet Oslo stiller personsterke og vi håper at så mange som mulig blir med lørdag 30. juni kl. 13.00.

Evig midlertidig i kommunen

Byrådet er tydelig i sin politikk. Det er hele, faste stillinger som skal være normen, en politikk vi som fagforening også ønsker. Men det tar tid å få villet politikk ut i alle ledd. Oslo har hatt høyre-styre i 18 år. Det har satt sine spor.