Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Gratis AKS til alle 1.-klassinger

Det rødgrønne byrådet bruker de store pengene på de viktigste oppgavene. – Et valgløfte er innfridd sier Randi Færevik.

Veireno-skandalen: De ansatte vant

Dommen etter Veireno-skandalen er klar. Tidenes lengste straff for brudd på arbeidsmiljøloven. - Det er bra at det blir alvorlige konsekvenser av å drive rovdrift av de ansatte, sier Lasse Beichmann

Byrådet tar barnehageansvar

Oslo Høyre husker usedvanlig dårlig, de sviktet i posisjon. Byrådet må også rydde opp i barnehagene etter sine forgjengere.

Den fremtidige barnevernspedagogen

Benjamin Kinga (22) har jobbet på Bjølsen Aktivitetsskole (AKS) i snart 3 år. Han gleder seg til hver arbeidsdag og drømmer om å bli barnevernspedagog.

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.

Oslo Høyre, garantisten for velferds­profitører

Det er ikke nytt for Fagforbundet Oslo at Oslo Høyre er mer opptatt av å forsvare velferdsprofitører enn å kjempe for et anstendig arbeidsliv, og at de er garantisten for at det skal være profitt på velferd.

Roger Dehlin: -Byrådet og Rødt svikter de ansatte på Ammerudlunden og Manglerudhjemmet

Byrådet har bestemt at kun et av tre sykehjem skal tilbake til Oslo kommune. -For våre medlemmer oppleves dette som et svik og løftebrudd, sier Fagforbundet Oslos leder Roger Dehlin.

Godt oppgjør for de ansatte i FUS-barnehagene

Det er enighet i oppgjøret for de ansatte i FUS-barnehagene. Det er nye minstelønnssatser som er gjort gjeldende fra 1. mai 2018, og dagens AFP-ordning videreføres.

Enighet i hovedoppgjøret i PBL

– Vi er fornøyd med at oppgjøret er i havn. Det økonomiske resultatet er i tråd med frontfaget. Partene avtalte en videre prosess om ny pensjonsordning, sier forhandlingsleder for Fagforbundet, Anne Green Nilsen.

Lønnsoppgjøret for private barnehager (PBL) i gang igjen

Etter en pause er forhandlingene mellom arbeidstaker­organisasjonene og Private Barnehagers Landsforbund (PBL) i gang igjen i dag.