Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Den fremtidige barnevernspedagogen

Benjamin Kinga (22) har jobbet på Bjølsen Aktivitetsskole (AKS) i snart 3 år. Han gleder seg til hver arbeidsdag og drømmer om å bli barnevernspedagog.

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.

Oslo Høyre, garantisten for velferds­profitører

Det er ikke nytt for Fagforbundet Oslo at Oslo Høyre er mer opptatt av å forsvare velferdsprofitører enn å kjempe for et anstendig arbeidsliv, og at de er garantisten for at det skal være profitt på velferd.

Roger Dehlin: -Byrådet og Rødt svikter de ansatte på Ammerudlunden og Manglerudhjemmet

Byrådet har bestemt at kun et av tre sykehjem skal tilbake til Oslo kommune. -For våre medlemmer oppleves dette som et svik og løftebrudd, sier Fagforbundet Oslos leder Roger Dehlin.

Godt oppgjør for de ansatte i FUS-barnehagene

Det er enighet i oppgjøret for de ansatte i FUS-barnehagene. Det er nye minstelønnssatser som er gjort gjeldende fra 1. mai 2018, og dagens AFP-ordning videreføres.

Enighet i hovedoppgjøret i PBL

– Vi er fornøyd med at oppgjøret er i havn. Det økonomiske resultatet er i tråd med frontfaget. Partene avtalte en videre prosess om ny pensjonsordning, sier forhandlingsleder for Fagforbundet, Anne Green Nilsen.

Lønnsoppgjøret for private barnehager (PBL) i gang igjen

Etter en pause er forhandlingene mellom arbeidstaker­organisasjonene og Private Barnehagers Landsforbund (PBL) i gang igjen i dag.

Enighet med Virke om oppgjøret i helse, utdanning og kultur

Fagforbundet forhandler syv overenskomster i helse, utdanning og kultur (HUK). - Vi er fornøyd med et resultat lik det som er oppnådd i sammenlignbare områder, sier Fagforbundets forhandlingsleder Anne Green Nilsen.

Godt oppgjør for personlige assistenter (BPA)

Fagforbundet har forhandlet lønn og revidert tariffavtalen for personlige assistenter og funksjonsassistenter i avtaleområdet Uloba.

Med hjerte for Palestina

Lasse Skurtveit og Trine Posaas Nilsen er Palestina-ambassadører. Begge brenner for et fritt og selvstendig Palestina.