Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Veien til fagbrev

Et fagbrev er dokumentasjon på det du kan, øker tryggheten for arbeidsplassen din og ikke minst faget. Veien til fagbrev kan være kortere enn du tror.

Det verves i Oslo!

I løpet av Fagforbundsuka vervet vi 94 nye medlemmer, 47 av disse var under 30 år. Siden mars har vi nesten vervet 1500 nye medlemmer.

Riktig organisering av skolevaktmesterne

Skolevaktmesterne skal være tilknyttet en skole og blir en viktig del av den daglige driften. Det vil gi bedre tjenester for alle. – Oslo har endelig et byråd som virkelig satser på skolevaktmesterne sier Lasse Beichmann.

Bli med på Oslo Pride

Alle skal ha rett til å elske den de vil. Fagforbundet Oslo stiller personsterke og vi håper at så mange som mulig blir med lørdag 30. juni kl. 13.00.

Evig midlertidig i kommunen

Byrådet er tydelig i sin politikk. Det er hele, faste stillinger som skal være normen, en politikk vi som fagforening også ønsker. Men det tar tid å få villet politikk ut i alle ledd. Oslo har hatt høyre-styre i 18 år. Det har satt sine spor.

Nettverk på rekke og rad

Blir du medlem av Fagforbundet Oslo er i hvert fall en ting helt sikkert. Vi har et fullverdig tilbud av nettverk for mange yrkesgrupper.

Lær av helseskandalene!

Fagforbundets landsstyre mener lærdommen fra helseskandalene er at helsetjenestene bør eies, finansieres og drives av det offentlige.

Medlemmene godkjente resultatet i tarifforhandlingene for Oslo kommune

Et stort flertall av medlemmene som deltok i uravstemningen svarte ja til å godkjenne resultatet i hovedoppgjøret i Oslo kommune. Deltakelsen i avstemningen var høy.

Renholderne har mye å kjempe for

I dag, fredag 15. juni er den internasjonale kampdagen for renholderne. LO, Norsk Arbeidsmandsforbund, Fagforbundet, NTL og fagorganiserte over hele verden markerer Justice Day. Det trengs, for renholderne har rikelig å kjempe for.

IKT-elever i fokus

Responsen var positiv, mange møtte opp og besøket varte lenger enn forventet. Det var en god dag for yrkesseksjonen og ungdommen.