Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Lær av helseskandalene!

Fagforbundets landsstyre mener lærdommen fra helseskandalene er at helsetjenestene bør eies, finansieres og drives av det offentlige.

Medlemmene godkjente resultatet i tarifforhandlingene for Oslo kommune

Et stort flertall av medlemmene som deltok i uravstemningen svarte ja til å godkjenne resultatet i hovedoppgjøret i Oslo kommune. Deltakelsen i avstemningen var høy.

Renholderne har mye å kjempe for

I dag, fredag 15. juni er den internasjonale kampdagen for renholderne. LO, Norsk Arbeidsmandsforbund, Fagforbundet, NTL og fagorganiserte over hele verden markerer Justice Day. Det trengs, for renholderne har rikelig å kjempe for.

IKT-elever i fokus

Responsen var positiv, mange møtte opp og besøket varte lenger enn forventet. Det var en god dag for yrkesseksjonen og ungdommen.

Nei, sosionomene har ikke skylda!

Yrkesseksjonsleder Iren Luther i Fagforbundet er oppgitt over stortingsrepresentant som legger skylda på sosionomene for at kriminelle gjenger på Holmlia i Oslo har fått vokse fram.

Alt å vinne på drift i egen regi

Roger Dehlin skriver i Dagsaivsen at Oslo kommune i utgangspunktet har alt å vinne på å drifte sykehjemmene i egen regi.

Må ha flere fagorganiserte

Den norske modellen var tema når pensjonistutvalget fikk besøk av Dag Terje Andersen. - Høy organisasjonsgrad er nøkkelen for å utvikle det norske velferdssamfunnet, sa stortingsrepresentanten.

Spekteroppgjøret 2018: Resultater fra B-delsforhandlingene

Fagforbundet Oslo har medlemmer i 17 overenskomster i Spekter-området. Sjekk resultatet for ditt område.

Stem over resultatet i ditt tariffoppgjør - Oslo kommune

Resultatet fra tarifforhandlingene i Oslo kommune er ute på uravstemning hos medlemmene. For å si din mening må du stemme innen midnatt 13. juni.

Stolte nyutdannede barnehagelærere

Denne gjengen har bestått ABLU-barnehagelærerutdanning. Fagforbundet Oslo gratulerer avgangsstudentene. Dere vil skape en bedre hverdag for mange mennesker.