Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Statsbudsjettet: – Regjeringa svekker velferden

– Dette er et budsjett for svekket velferd og økte forskjeller, sier Fagforbundets leder Mette Nord.

Ta fagbrev på jobb

Vi trenger flere fagarbeidere og dette er en ny vei til fagbrev.

Rita får enda flere kolleger i hjemmebasert omsorg

– Flere stillinger vil bety veldig mye for oss. Vi springer fra den ene til den andre. Satsing på omsorg er nødvendig, sier Rita Einarsen.

Fire budsjetter med forandring

Det rødgrønne byrådet innfrir alle de store valgløftene i Oslo-budsjettet for 2019. – Med dette budsjettet ser alle forskjellen på et rødgrønt og blått byråd. De store pengene brukes på de aller viktigste oppgavene, sier Vidar Evje.

Oslo-modellen i helse- og omsorgssektoren

Fagforbundet Oslo har ønsket seg en variant av Oslo-modellen i helse- og omsorgssektoren helt siden modellen ble tatt i bruk i byggebransjen. Nå skjer det.

Gratis AKS til alle 1.-klassinger

Det rødgrønne byrådet bruker de store pengene på de viktigste oppgavene. – Et valgløfte er innfridd sier Randi Færevik.

Veireno-skandalen: De ansatte vant

Dommen etter Veireno-skandalen er klar. Tidenes lengste straff for brudd på arbeidsmiljøloven. - Det er bra at det blir alvorlige konsekvenser av å drive rovdrift av de ansatte, sier Lasse Beichmann

Byrådet tar barnehageansvar

Oslo Høyre husker usedvanlig dårlig, de sviktet i posisjon. Byrådet må også rydde opp i barnehagene etter sine forgjengere.

Den fremtidige barnevernspedagogen

Benjamin Kinga (22) har jobbet på Bjølsen Aktivitetsskole (AKS) i snart 3 år. Han gleder seg til hver arbeidsdag og drømmer om å bli barnevernspedagog.

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.