Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Ingen gullmedalje uten laget

Silje Kjærnli vant gullmedalje i helsearbeiderfaget under Yrkes-NM i 2018. Det hadde aldri skjedd uten gode kollegaer, veiledere og støttespillere.

Ikke streik hos Waxing Palace

De ansatte vil få tariffavtale, men først skal det forhandles. – Dette er ett skritt i riktig retning og vi er på vei mot å regulere skjønnhetsbransjen, sier fagforeningsleder Stine Westrum.

Ønsker du å ta videreutdanning?

Trenger du faglig påfyll? Kan deltidsstudiet ved Høgskolen Innlandet være aktuelt for deg? Velkommen til informasjonsmøte 7. februar.

Alle vil ha tariffavtale

De ansatte og styrer ville begge ha tariffavtale. Resultatet er bedre lønn, pensjon og arbeidsvilkår. Alle vinner med en tariffavtale.

Episode 2: Det er viktig med pin.

Yrke møter yrke. Tillitsvalgt møter tillitsvalgt. Linda møter Andreas (del 2). Se andre episode i vår nettserie.

Vant med Fagforbundet på laget!

Dette er historien om helsefagarbeideren som ikke fikk jobb fordi hun var for mørk i hudet og som fikk 80.000 kr i erstatning etter at Fagforbundet Oslo kom på banen.

Episode 1: Mamma sa jeg skulle bli medlem!

Yrke møter yrke. Tillitsvalgt møter tillitsvalgt. Linda møter Andreas. Se første episode av vår nye nettserie.

Oslo Høyres eldgamle suppe skal varmes opp igjen

Velferdsprofitørene er de fremste til å utfordre den norske modellen. Oslo Høyre er velvillige døråpnere, skriver Lasse Kristiansen.

Rettsaken mot Aleris

Få aller siste nytt i rettsaken mot Aleris. Denne saken er viktig for deg og alle andre i norsk arbeidsliv.

Bolig = Velferd

I Norge har vi en kultur som sier at man skal eie egen bolig. Bolig er ved siden av arbeid, utdanning og helse det viktigste for folks velferd. Muligheten for egen bolig er ikke realistisk for unge, studenter eller de uten rike foreldre.