Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Kontoret stengt i dag

Oslo-kontoret er stengt i dag (mandag) på grunn av kurs. Åpent som vanlig i morgen

Hjelp Sabah!

Sabah Magid kan bli sendt tilbake til det krigsherjede Irak. Nå har Fagforbundet Sandefjord satt i gang en e-postkampanje for å hjelpe han. Du kan hjelpe ved å følge denne lenken.

GERIA-dagene 2006: Tvang, kommunikasjon og aktiviteter

29.-30. mars arrangeres GERIA-dagene 2006 med forelesninger om temaene tvang, kommunikasjon og aktiviteter for demensrammede.

Konferanse om tjenestedirektivet

Fagforbundet Oslo vil igjen minne om og anbefale våre fagforeninger å delta på åpen konferanse på Håndverkeren 24.-25. mars 2006. Fredag 24. mars vil temaet i det store og hele være EUs Tjenestedirektiv, som det er all grunn til å fortsette motstanden mot.

Kurskatalogen er klar

Fagforbundet Oslo har nå utarbeidet den nye kurskatalogen. I 2006 tilbyr vi et stort spekter av både yrkesfaglige og organisasjonsfaglige kurs.

De gamle nettsidene

De gamle nettsidene er fortsatt oppe og går. Hvis du savner noe fra disse sidene kan du lete her.

Bymisjonen trekker seg fra "fritt brukervalg"

Kirkens Bymisjon har bestemt seg for at de ikke lenger vil være med å tilby hjemmehjelp i Oslo. Tilbudet blir dårligere og dårligere, sier den konstituerte generalsekretæren til Aften.

Tariffleksikon

Lønnsforhandlingene har begynt, og noen og enhver kan jo lure på hva alle de forskjellige uttrykkene betyr. LO Media har laget et tariffleksikon som gir en god forklaring på det meste.

Nye nettsider

Fagforbundet Oslo lanserer i dag de nye nettsidene. Vi har prøvd å utvikle sider som er informative og lette å finne fram i. Klikk deg rundt og se hva du finner. Og kom gjerne med tips og råd!

Nytt nr. 10 - 2006: BUSSJÅFØRER NED I LØNN

Bussjåfører presses ned i lønn når selskapet privatiseres, Fagforbundet Oslo har hatt representantskapsmøte, og kvinner taper lønn på å få barn.