Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt nr. 31 - 2006: Lønnsforhandlinger i fokus

De sentrale justeringsforhandlingene i Oslo kommune kom i land denne uka. I HSH-området er det derimot brudd.

Mekling i HSH/HUK

Partene har i møte hos Riksmeklingsmannen i dag blitt enige om framdrift for meklingen. Meklingen starter fredag 29. september kl. 1000 og fortsetter mandag 2. og tirsdag 3. oktober med frist kl. 2400. En eventuell konflikt vil iverksettes fra arbeidstidens begynnelse onsdag 4. oktober.

Sentrale justeringer på plass

De sentrale justeringsforhandlingene ble ferdige denne uka. Oslo kommune og arbeidstakerorganisasjonene klarte å komme til enighet om fordelingen av de 60 millionene som var satt av til sentrale justeringer.

Vil kjempe for sykelønnsordningen

Fagforbundet Oslo er opprørt over Bjarne Håkon Hanssen og regjeringa. - Endringene de kommer med er uakseptable, sier leder Mari Sanden.

Fanemarkering på Youngstorget mandag 11.9

LO's kampanje Synlighet - Nærhet - Stolthet arrangerer fanemarkering på mandag 11.9 kl. 10.00-11.30. Det blir taler av Gerd-Liv Valla og Geir Mosti.

Pressemelding: Grovt brudd på valgløfte

Bjarne Håkon Hanssen går til angrep på de svakeste arbeidstakerne, skriver LO i Oslo i en pressemelding. Hele pressemeldingen kan du

Nytt nr. 30 - 2006: Opprør mot sykelønnsendring

Fagbevegelsen er i harnisk over endringene i sykelønnsordninga. Nå trues det med politisk streik. Samtidig går det bra i Sporveien, takket være flere avganger og flittige ansatte.

To runder igjen i tariffforhandlingene

4. september leverte Fagforbundet Oslo kravene i de sentrale justeringsforhandlingene. De lokale forhandlingene skal begynne i uke 42.

Stoppeklokkeomsorgen kommer til hele byen

I dag innføres det såkalte "frie brukervalget" i hele byen. Nå blir det stoppeklokka som skal styre omsorgen.