Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Mari Sanden: Hakk i plata

De ansatte gjør en innsats som sjelden roses av byen politiske ledelse, skriver Mari Sanden i dette leserinnlegget i Dagsavisen.

Tariff2006: Tariffmelding nr. 2

Kravene er overlevert Oslo kommune. De viktigste kravene kan du lese her.

Tariff2006: Tariffmelding nr. 1

Om informasjonskanalene under forhandlingene.

Tariff2006: Pressemelding: En anstendig lønn

- Våre medlemmer er stolte av yrket, men ikke av lønna. Nå krever vi en anstendig lønn, sier Mari Sanden, leder av Fagforbundet Oslo.

Tariff2006: Tekst-tv, internett og SMS

Alle medlemmer av Fagforbundet Oslo skal få gode muligheter til å følge med på hva som skjer i tarifforhandlingene. Derfor lanserer vi nå en rekke informasjonskanaler.

Tariff2006: Kravene leveres 4. april

Fagforbundet Oslo og de andre forbundene i KAH (Kommuneansattes Hovedorganisasjon) overrekker kravene til Oslo kommune i morgen kl. 16.00. Kravene vil bli lagt ut på disse sidene

Nytt nr. 13 - 2006: Lønnsforhandlingene har startet

Fagforbundet Oslo har jobbet med kravene, og 4. april skal de leveres til Oslo kommune. Samtidig kommer ny statistikk som viser at kvinner fortsatt tjener mindre enn menn.

Nytt nr. 12 - 2006: Mangel på sykehjemsplasser

Fremskrittspartiet legger ned sykehjemsplasser i stort monn, og nå går det ut over de eldre. Nå planlegger det borgerlige byrådet å sentralisere sykehjemmene.

Sykehjemsmangel i Oslo

Dagsavisen har denne uka hatt flere avslørende artikler om sykehjemmene i Oslo. Eldre får ikke sykehjemsplass i det FRP-styrte Oslo, og folk reagerer.

Nytt nr. 11 - 2006: Stoppeklokkeomsorgen kommer

Ukas nytt handler om stoppeklokkeomsorgen som nå kommer for fullt i Oslo. Anbudene har kommet inn samtidig med at Kirkens Bymisjon gjør det klart at de ikke lenger vil drive hjemmehjelp på denne måten.