Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Sentrale justeringer på plass

De sentrale justeringsforhandlingene ble ferdige denne uka. Oslo kommune og arbeidstakerorganisasjonene klarte å komme til enighet om fordelingen av de 60 millionene som var satt av til sentrale justeringer.

Vil kjempe for sykelønnsordningen

Fagforbundet Oslo er opprørt over Bjarne Håkon Hanssen og regjeringa. - Endringene de kommer med er uakseptable, sier leder Mari Sanden.

Fanemarkering på Youngstorget mandag 11.9

LO's kampanje Synlighet - Nærhet - Stolthet arrangerer fanemarkering på mandag 11.9 kl. 10.00-11.30. Det blir taler av Gerd-Liv Valla og Geir Mosti.

Pressemelding: Grovt brudd på valgløfte

Bjarne Håkon Hanssen går til angrep på de svakeste arbeidstakerne, skriver LO i Oslo i en pressemelding. Hele pressemeldingen kan du

Nytt nr. 30 - 2006: Opprør mot sykelønnsendring

Fagbevegelsen er i harnisk over endringene i sykelønnsordninga. Nå trues det med politisk streik. Samtidig går det bra i Sporveien, takket være flere avganger og flittige ansatte.

To runder igjen i tariffforhandlingene

4. september leverte Fagforbundet Oslo kravene i de sentrale justeringsforhandlingene. De lokale forhandlingene skal begynne i uke 42.

Stoppeklokkeomsorgen kommer til hele byen

I dag innføres det såkalte "frie brukervalget" i hele byen. Nå blir det stoppeklokka som skal styre omsorgen.

Nytt nr. 29 - 2006: Barnevernet oppe i bystyret

Det har vært mye diskusjoner rundt barnevernet det siste året, denne uka var det bystyrets tur til å debattere. Barnepsykiatrien på Ullevål bygges ned, og de sentrale lønnsjusteringene begynner nå.

Nytt nr. 28 - 2006: Statsbudsjett begynner å bli klart

De rødgrønne partiene er snart ferdige med å lage sitt første budsjett, tjenestedirektivet diskuteres fortsatt og Sauda har blitt Norges første rettferdig handel-kommune.

Mykere sosialkontor

Fra 15. oktober skal sosialkontorene bli mykere, med åpne landskap og mindre stengsler. Fagforbundet Oslo er bekymret for sikkerheten.