Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Pensjonistutvalget holder konferanse

Høstkonferansen blir på Quality Hotel Grand Kongsberg 16. - 17. november 2006. Mer informasjon om innhold og påmelding vil komme ut til fagforeningene, men pensjonisttillitsvalgte kan allerede nå holde av datoene.

Lærlingene ofres igjen

Halvparten av elevene på videregående skoler i Oslo får ikke lærlingeplass. Etter at lærlingetaten ble lagt ned i 2004 har lærlingsituasjonen blitt betydelig verre i Oslo, skriver Frode Jenssen i Fagforbundet Oslos ungdomsutvalg.

Tariff2006: Enighet i HSH/HUK-området

I dag tidlig sluttet partene seg til riksmeklings-mannens skisse til løsning. Det betyr at det ikke blir streik i området. I denne pressemeldingen kan du lese mer om resultatet.

Tariff2006: Fortsatt uavklart i NAVO

Forhandlingene innenfor NAVO/helse er fortsatt et stykke unna et endelig resultat. Det betyr at det kan bli streik på en rekke av landets sykehus senere i år.

Tariff2006: Fortsatt mekling i HSH-området

Meklingen fortsetter i HSH/HUK-området. Fristen for meklingen er satt til kl. 24.00 den 4.oktober.

Krever at ledelsen i må granskes

Thomas Grønn fra Fagforbundet i Plan- og bygningsetaten krever i Aftenposten at også ledelsen må granskes i den pågående saken om dobbeltroller i etaten.

Tariff2006: LO varsler streik i HSH-området

LO sendte fredag varsel om streik til Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon. Hvis ikke meklingen fører fram blir det streik i HUK-området fra 4. oktober.

Nytt nr. 33 - 2006: Velkommen etter

Oslo-budsjettet for 2007 ble lagt fram denne uka. Fagforbundet Oslo ønsker velkommen etter. HSH-området begynner meklingen, mens Miljøtransport er ferdig med godt resultat.

Kom med innspill til politikerne

Partiene er nå i gang med å utarbeide programmene for den neste valgperioden. Til AP og SV går det nå an å sende inn forslag. Medlemmene i Fagforbundet bør muligheten til å påvirke politikken.

Velkommen etter til byrådet

Byrådet la i går fram forslaget til budsjett for Oslo neste år. Fagforbundet Oslo ønsker velkommen etter.