Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt nr. 33 - 2006: Velkommen etter

Oslo-budsjettet for 2007 ble lagt fram denne uka. Fagforbundet Oslo ønsker velkommen etter. HSH-området begynner meklingen, mens Miljøtransport er ferdig med godt resultat.

Kom med innspill til politikerne

Partiene er nå i gang med å utarbeide programmene for den neste valgperioden. Til AP og SV går det nå an å sende inn forslag. Medlemmene i Fagforbundet bør muligheten til å påvirke politikken.

Velkommen etter til byrådet

Byrådet la i går fram forslaget til budsjett for Oslo neste år. Fagforbundet Oslo ønsker velkommen etter.

Nytt nr. 31 - 2006: Lønnsforhandlinger i fokus

De sentrale justeringsforhandlingene i Oslo kommune kom i land denne uka. I HSH-området er det derimot brudd.

Mekling i HSH/HUK

Partene har i møte hos Riksmeklingsmannen i dag blitt enige om framdrift for meklingen. Meklingen starter fredag 29. september kl. 1000 og fortsetter mandag 2. og tirsdag 3. oktober med frist kl. 2400. En eventuell konflikt vil iverksettes fra arbeidstidens begynnelse onsdag 4. oktober.

Sentrale justeringer på plass

De sentrale justeringsforhandlingene ble ferdige denne uka. Oslo kommune og arbeidstakerorganisasjonene klarte å komme til enighet om fordelingen av de 60 millionene som var satt av til sentrale justeringer.

Vil kjempe for sykelønnsordningen

Fagforbundet Oslo er opprørt over Bjarne Håkon Hanssen og regjeringa. - Endringene de kommer med er uakseptable, sier leder Mari Sanden.

Fanemarkering på Youngstorget mandag 11.9

LO's kampanje Synlighet - Nærhet - Stolthet arrangerer fanemarkering på mandag 11.9 kl. 10.00-11.30. Det blir taler av Gerd-Liv Valla og Geir Mosti.

Pressemelding: Grovt brudd på valgløfte

Bjarne Håkon Hanssen går til angrep på de svakeste arbeidstakerne, skriver LO i Oslo i en pressemelding. Hele pressemeldingen kan du