Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Tariff2006: En liten streikeguide

Meklingen i Oslo kommunen begynner på mandag. Siden det fortsatt er uvisst hva som kommer til å skje, har Fagforbundet Oslo utarbeidet en liten streikeguide med informasjon om hvordan man forholder seg under en eventuell streik.

Nytt nr. 17 - 2006: Forhandlingsbrudd i Oslo

Fagforbundet Oslo brøt forhandlingene med Oslo kommune forrige fredag. Det skjedde etter at kommune fortsatte å gå til angrep på de ansattes rettigheter.

Nytt nr. 16 - 2006: Oslo vil kutte i lønna

Oslo kommune kom med sine krav/tilbud denne uka. Kravene vil koste vanlige arbeidstakere i kommunen flere tusen kroner i redusert inntekt.

Pappan min jobber annenhver helg!

Brannkonstablene stjal oppmerksomheten da Fagforbundet feiret 1. mai. Med en klassisk brannbil og uniformerte kamerater dominerte de Fagforbundets seksjon i årets tog.

1. mai: Les Mari Sandens appell

Leder av Fagforbundet Oslo, Mari Sanden, gikk hardt ut mot byrådet 1. mai. - Høyre og Fremskrittspartiet har benyttet tarifforhandlingene til å gå til angrep på de ansatte i Oslo kommune, sa Sanden.

Tariff2006: Tariffmelding nr. 6

Fagforbundet Oslo har nå brutt forhandlingene med Oslo kommune.

Tariff2006: Pressemelding fra Fagforbundet Oslo

Oslo kommune opptrer useriøst - Fagforbundet Oslo bryter forhandlingene

1. mai: En anstendig lønn=en lønn å leve av!

Alle medlemmer av Fagforbundet oppfordres til å møte opp på Youngstorget på mandag. Årets 1. mai blir en viktig markering mot Oslo kommunes grove angrep på normalarbeidsdagen. Møt opp for å høre Mari Sanden tale ca. 11.50.

Tariff2006: Brudd i KS

Det ble brudd i forhandlingene mellom Fagforbundet og KS (Kommunenes Sentralforbund) i dag. Oslo kommune er ikke en del av KS-området.