Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt nr. 34 - 2006: Valla og Myhre

Noen har begynt å snakke om at Gerd-Liv Valla skal få fire år til i LO, sporveisarbeiderne frykter at FRP-Myhre skal få fire år som byrådsleder i Oslo. Og det ryddes i renovasjonsetaten.

Aksjoner i Sporveiene?

De ansatte er opprørt over samferdselsbyråden som nok en gang viser mistillit til de som jobber i Oslo Sporveier. Nå kan det gå mot aksjoner, varsler Sporveiens Arbeiderforening.

Nye kurs fra Helse og Sosial

Seksjon Helse og Sosial presenterer tre nye temadager som ikke har stått i kurskatalogen.

Pensjonistutvalget holder konferanse

Høstkonferansen blir på Quality Hotel Grand Kongsberg 16. - 17. november 2006. Mer informasjon om innhold og påmelding vil komme ut til fagforeningene, men pensjonisttillitsvalgte kan allerede nå holde av datoene.

Lærlingene ofres igjen

Halvparten av elevene på videregående skoler i Oslo får ikke lærlingeplass. Etter at lærlingetaten ble lagt ned i 2004 har lærlingsituasjonen blitt betydelig verre i Oslo, skriver Frode Jenssen i Fagforbundet Oslos ungdomsutvalg.

Tariff2006: Fortsatt uavklart i NAVO

Forhandlingene innenfor NAVO/helse er fortsatt et stykke unna et endelig resultat. Det betyr at det kan bli streik på en rekke av landets sykehus senere i år.

Tariff2006: Enighet i HSH/HUK-området

I dag tidlig sluttet partene seg til riksmeklings-mannens skisse til løsning. Det betyr at det ikke blir streik i området. I denne pressemeldingen kan du lese mer om resultatet.

Tariff2006: Fortsatt mekling i HSH-området

Meklingen fortsetter i HSH/HUK-området. Fristen for meklingen er satt til kl. 24.00 den 4.oktober.

Tariff2006: LO varsler streik i HSH-området

LO sendte fredag varsel om streik til Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon. Hvis ikke meklingen fører fram blir det streik i HUK-området fra 4. oktober.

Krever at ledelsen i må granskes

Thomas Grønn fra Fagforbundet i Plan- og bygningsetaten krever i Aftenposten at også ledelsen må granskes i den pågående saken om dobbeltroller i etaten.