Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt nr. 28 - 2006: Statsbudsjett begynner å bli klart

De rødgrønne partiene er snart ferdige med å lage sitt første budsjett, tjenestedirektivet diskuteres fortsatt og Sauda har blitt Norges første rettferdig handel-kommune.

Nytt nr. 27- 2006: T-baneringen åpner

Oslos splitter nye t-banestrekning åpner denne helga. Sosialkontorene skal bli hyggeligere, men Fagforbundet Oslo stiller krav til sikkerheten. Og den rødgrønne regjeringen vil kvitte seg med de private konsulentene i kommunen.

Mykere sosialkontor

Fra 15. oktober skal sosialkontorene bli mykere, med åpne landskap og mindre stengsler. Fagforbundet Oslo er bekymret for sikkerheten.

Nytt nr. 26-2006: Sykehjemsmangel i Oslo

Nok en gang er det mangelen på sykehjem i Oslo som står i fokus i Nytt. Nytt kan også melde om stadig flere i arbeid, flere medlemmer i Fagforbundet og kanskje en ny t-banestasjon?

Sommerjobb og rettigheter

Du har rettigheter selv om du har ung og bare har en sommerjobb. Fagforbundet jobber for at unge skal få ta del i et godt arbeidsliv, skriver Frode Jenssen, ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, i dette innlegget.

Nytt nr. 25 - 2006: Får ikke lærlingeplass

1300 elever i Oslo og Akershus står uten lærlingeplass bare få uker før sommeren er over. Samtidig fortsetter 6-timersprosjektet i Trøndelag, og barnehagene mangler pedagogiske ledere.

dokumenter

Nytt nr. 24 - 2006: Velger kommunal hjemmehjelp

De første rundene etter at det såkalte fritt brukervalg-systemet ble innført viser at de eldre vil ha kommunale hjemmehjelpere. Bare 2% har valgt å gå over til private.

Nytt nr. 23 - 2006: Nordstrand og Huken

Den vanskelige økonomiske situasjonen på Nordstrand står i fokus i ukas nytt. Og så har Fagforbundet Oslo begynt diskusjonen om hva man mener om utvidelsen av Huken pukkverk.

Nytt nummer av Sporveisarbeider'n

Omorganiseringen av Sporveien og den vellykkede demonstrasjonen mot bystyreflertallet står i fokus i det nyeste nummeret av internbladet til Fagforbundet i Sporveien.