Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt fra fagforbundet Oslo Nr 19

I nytt fra Fagforbundet Oslo nr 19 kan du lese mer om kampanjen Fagforbundet Oslo på din side, ordførerkandidat Nina Bachke fra Arbeiderpartiet som lover at de vil gjøre Oslo kommune til en bedre arbeidsgiver, vår seier i en viktig rettssak mot Oslo kommune og mye mer.

Oslos innbyggere tror anbud gir økte forskjeller

I en undersøkelse utført av Sentio for Fagforbundet i Oslo kommer det frem at et et flertall blant Oslos innbyggere tror at anbud gir økte forskjeller i eldreomsorgen. Les mer i Dagsavisen.

Forsømmer eldreomsorgen

All oppmerksomhet på eldreomsorgen bekrefter at det nå er behov for handling, ikke innholdløse forsikringer om opprydding fra en konstant overrasket byråd Listhaug, skriver Fagforbundet Oslos leder Mari Sanden i et debattinnlegg i Dagsavisen 7. juni. Her er hele innlegget.

Færre sykehjemsplasser - flere eldre

FrP gjør eldreomsorg til hovedsatsing i valgkampen. På tross av dette har 601 sykehjemsplasser har blitt borte i Oslo siden 1999 med FrP og Høyre i byråd. Les mer i Dagsavisen

- Altfor dyr sykehjemsetat (NRK Østlandssendingen 21.05.07)

Flere dagsentertilbud for eldre er på flyttefot. Grunnen er at stadig flere bydeler sier opp dagsentertilbud fra sykehjemsetaten fordi det er for dyrt. Les mer på NRK Østlandssendingen.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 15

I denne ukas Nytt fra Fagforbundet Oslo kan du blant annet lese mer om medlemskampanjen, at Fagforbundet forbereder ertatningssaker for yrkesskadde tannlegesekretærer og at Høyre frykter en skitten valgkamp i hovedstaden.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 13

I Nytt nr. 13 kan du lese mer om medlemskampanjen, 1. mai og tariffoppgjøret i Oslo kommune og i Sporveiene.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 14

I Nytt nr. 14 kan du lese mer om tariffoppgjøret i Oslo og NAVO, medlemskampanjen, 1. mai, helseministerens fadderbarn og mer.

Oslo kommunes krav/tilbud nr. 4

Oslo kommune overleverte sitt krav/tilbud nr. 4 tirsdag 1. mai kl. 04.00.

Forhandlingsresultat i Oslo

KAH har godtatt Oslo kommunes krav/tilbud nr. 5.