Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Jubler etter historisk homovedtak i Kirken (Dagsavisen 17.11.2007)

- Dette er en merkedag i Den norske kirkes historie, sier lesbiske Anne Borchgrevink (32) om gårsdagens vedtak som nå gir homofile retten til å inneha vigslede stillinger.

Godkjent som yrkesskade (Fagbladet 15.11.2007)

Senskader etter å ha blitt utsatt for kvikksølv skal behandles som yrkesskade, slår arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen fast. Fagforbundet jubler over avgjørelsen.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 33

I Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 33 kan du lese mer om at Fagforbundet Oslo ikke godtar brudd på avtalen om grunnbemanning i barnehagene, at Oslo-politikerne får en skyhøy lønnsøkning, Fagforbundets oppfordring til Kirkemøtet og mye mer.

LO kritiserer ordfører-lønnshopp (VG Nett 15.11.2007)

Leder i LOs største forbund, Jan Davidsen i Fagforbundet, reagerer kraftig på at ordførere landet rundt får et lønnshopp på syv prosent - langt over det de ansatte får.

Sier nei til Jensens drøm (Nettavisen 11.11.2007)

Velgerne sier nei til Siv Jensens invitt til et bredt borgerlig samarbeid. Og nå er også Siv Jensen i ferd med å gi opp prosjektet.

Nytt skjema til bruk for krav om opprettelse av tariffavtale

Dette skjemaet skal fagforeningene bruke når de søker Fagforbundet Oslo om opprettelse av tariffavtale.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 32

I Nytt fra Fagforbundet Oslo nr. 32 kan du lese om at stillingsstoppen i barnehagene i Nordstrand klages inn til fylkesmannen, om den siste utviklinga i kvikksølvsaken og mye mer.

Kommentar fra Fagforbundet Oslo om politikerlønninger

Fagforbundet Oslo advarer Oslo-politikerne mot forslaget fra Stortingets lønnskommisjon

Bare for de rike? (Fagbladet 09.11.2007)

Ti timer på skolen er ikke uvanlig for små franskmenn. - Et godt tilbud for de privilegerte, sier lærer Laurence Bagnost.

Ny lov sørger likelønn (frifagbevegelse.no 07.11)

Svenskene har hatt suksess med sin nye likelønnslov. Loven pålegger bedriftene å gå gjennom lønningene en gang i året. Lønnsforskjeller som ikke kan begrunnes blir dermed rettet opp, skriver frifagbevegelse.no.