Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Alle fornøyd med yrkeskonferansen for helse og sosial

Over 40 fornøyde deltakerne fra yrkesseksjon helse og sosial deltok på yrkeskonferansen. Framtidens arbeidsliv var et godt stikkord for dagen.

Fagbevegelsen vil ha kommunal bolig til folk med vanlig lønn

Maren Oddvang er barne- og ungdomsarbeider, og ungdomstillitsvalgt. Hun betaler 13 000 kroner i husleie som tilsvarer et boliglån på over 3 millioner, men har ikke råd til egen bolig. Nå må det skje noe.

Regionskonferansen i bilder

Regionskonferansen for yrkesseksjonene i Fagforbundet Oslo var en stor suksess.

Nye i regionsstyret

Det nye regionsstyret var samlet for å planlegge veien videre. Faizah Begum og Stine Westrum var med for første gang som nye medlemmer.

Endelig blir vi lyttet til

AKS-nettverket fikk lyttebesøk av byrådssekretær Tarjei Helland (SV). Alle er godt fornøyd med satsingen til byrådet, men Fagforbundet Oslo ønsker mer heltid i Aktivitetsskolen.

Temakveld om psykisk helse

Fagforbundet Oslo og ungdomsutvalget inviterer til temakveld for studenter hvor tema er psykisk helse. En av årets viktigste dager og det er åpent for alle.

Helsesekretærene er navet i helsetjenesten

Helsesekretærer gjør at hjulene går rundt i helsetjenestene. Vi må alltid ha fokus på helsesekretærer og det har Fagforbundet Oslo.

En seier for lærlingene

Bemanningsbyråer er ikke lærebedrifter ifølge Kunnskapsdepartementet. – Dette er en stor seier for våre medlemmer. Lærlinger bør ikke kunne leies ut fra bemanningsbyråer, sier Helge Sporsheim.

Fagbevegelsen er en av de viktigste kreftene mot høyreekstremisme

Fagforbundet Oslo tar kampen mot høyreekstremister og vedtok enstemmig en uttalelse under regionsmøte.

Forsvar kunstnerisk ytringsfrihet

Fagforbundet Oslo støtter ytringsfriheten til kunstnerne og oppfordrer alle våre medlemmer til å vise solidaritet foran Stortinget på lørdag kl. 11.00.