Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Et forbilde for nye tillitsvalgte

Tor Grøtting ble valgt som tillitsvalgt på sitt første møte i fagbevegelsen. Etter det har det gått slag i slag. Han vil uten tvil være et forbilde for fremtidige tillitsvalgte.

Visste du at du kan stemme fra og med 1. juli?

Dersom du ikke har mulighet til å stemme i den ordinære forhåndsstemmeperioden eller på valgdagen, kan du tidligstemme i Oslo rådhus mellom 1. juli og 9 august fra kl. 09.00-15.30.

Yrkeskonkurranse på tvers av språk

Fagforeninger fra Shadon-provinsen i Kina besøkte nylig Oslo og deltok i yrkeskonkurranse i regi av Fagforbundet Oslo. – God pasientbehandling og læring er viktig for alle, uavhengig av landegrenser, sier Helge Sporsheim.

Skuffet over Rødt

Klimavennlig jobbreiser er utarbeidet som en følge av partssamarbeid i Oslo kommune. Rødt valgte å stemme med de borgerlige partiene å kutte i midler til klimavennlig tiltak. – Vi er skuffet og forundret sier Per Egil Johansen, som er leder av KAH.

Våre fagligpolitiske kandidater: Thomas Grønn

Thomas Grønn stiller som bystyrekandidat for Rødt Oslo og er stolt tillitsvalgt i Fagforbundet. Hva er hjertesaken? Hvem er den politiske helten? Hva liker han best med Oslo? Bli litt bedre kjent med en av våre fagligpolitiske kandidater.

Sykehusstreiken er over, men vi gir oss ikke!

Streiken i sykehusene er over etter at det blir tvungen lønnsnemnd. Det er skuffende, men kampen fortsetter for pensjon fra første krone.

Sykehusstreiken trappes opp mandag 24. juni

De streikende forbundene i LO og YS som streiker for pensjon fra første krone i sykehusene, har varslet at streiken trappes opp mandag.

Fanemarkering til fredag - Spekters hovedkontor

Møt opp og vis din støtte for de streikende fredag kl. 13.30 i Sørkedalsveien 6 på Majorstua.

Våre fagligpolitiske kandidater: Iren Mari Luther

Iren Mari Luther stiller som bystyrekandidat for Oslo Arbeiderparti og er stolt tillitsvalgt i Fagforbundet. Hva er hjertesaken? Hvorfor startet hun med politikk? Hva liker hun best med Oslo? Bli litt bedre kjent med en av våre fagligpolitiske kandidater.

Massiv støtte til streiken

Ni av ti støtter de sykehusansattes streik for deltidsansattes pensjonsretter. Vi krever pensjon fra første krone!