Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Full lønnspott på Lovisenberg

Partene ble i går ettermiddag, 27. august, enige i lønnsoppgjøret for Lovisenberg diakonale sykehus. De ansatte får identisk lønn og tillegg på linje med resultatet i område 10, Spekter Helse, noe Fagforbundet er svært fornøyd med.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 24

I denne ukens nytt kan du lese mer om Samhandlingsreformen til helseministeren, Fagforbundets holdning til likelønnskommisjonen, kommunalkonferansen og litt til

Krever eget likestillingsombud

Likestilling er fortsatt en saga blott, spesielt når det kommer til likelønn. Derfor krever Fagforbundet et eget likestillingsombud for menn og et for kvinner.

Informasjon om lokale forhandlinger i Oslo kommune.

Partene har endret tidspunktene noe i forhold til det som opprinnelig var inntatt i Riksmeklingsmannens møtebok.

Bussjåfører bor i ulovlig hybelhus

-Vi reagerer på at Unibuss ikke tar ansvar for boforholdene til de utenlandske arbeiderne, sier Rune Aasen i Oslo Sporveiers Arbeiderforening.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 23

I Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 23 kan du lese mer om forhandlingene om ny offentlig pensjonsordning, mangel på svømmehaller, høring om eldreomsorgen i Oslo med mer.

Vedr. Oslo Arbeiderpartis stortingsnominasjon

Fagforbundet Oslo deltar ikke i nominasjonsprosessen i Oslo Arbeiderparti. I Aftenposten lørdag framstilles det som om Fagforbundet Oslo mener mye og mangt om både Gahr Støre og hvem som bør bli Stortingsrepresentanter. Dette medfører ikke riktighet.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 22

I denne ukens nytt skriver vi om kommunalstreiken i Storbrittania, Fagforbundets forsikringsordninger, konferansen Kvinner på tvers samt høstens første kurs.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 21

I nytt denne uken kan du lese mer om sykehjem på anbud, barne- og hjelpepleierne som skvises ut av sykehusene, Us tjenestedirektiv, Skeive dager, Kommunalkonferansen, LOs sommerpatrulje og konferanse om sosial dumping i renholdsbransjen

Ny medlemsøkning

I juni økte Fagforbundet Oslo med nye 96 medlemmer og hadde pr 01.07.08 34 135 medlemmer. Fagforbundet har hadde 300 330 medlemmer på landsbasis