Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Program for "Mellom alle stoler"

Konferanse om rus og psykiatri i hovedstaden 9. juni 2008. Oslo kongressenter, Folkets hus. Konferansen er åpen for alle interesserte. Programmet finner du her

Uravstemningsdokumentet Oslo kommune

Her finner dere uravstemningsdokumentet for tariffoppgjøret i Oslo kommune som er sendt til trykking. Dokumentet med stemmeseddel skal være stemmeberettigede medlemmer i tariffområdet Oslo kommune i hende i løpet av neste uke.

Forhandlingene i Spekter Helse fortsetter

Partene i Spekter-oppgjøret møttes igjen i dag klokka 10.00. Arbeidsgiverforeningen Spekter overleverte tilbud til LO-forbundene i Spekter.

Mellom alle stoler

Mandag 9. juni arrangerer Fagforbundet Oslo en konferanse om rus og psykiatri og hvor veien går videre etter omorganiseringene som nå skjer som følge av først og fremst Hovedstadsprosessen.

Takk for god innsats

Fagforbundet Oslo vil allerede nå rette en stor takk til våre kommunale fagforeninger for jobben som er gjort i forbindelse med tariffoppgjøret.

Meklingen pågår (kl. 19.50)

Meklingen i oppgjøret i Oslo kommune fortsetter, snart 44 timer på overtid. Det er meklingsmannen som er den eneste som uttaler seg om innholdet i Oslo-meklingen.

90% takker nei til Bussbarnehagen

Aftenposten skriver om gigantbarnehagen på Bredtvedt som skal skal løse barnehagemangelen, men foreldre sier nei til å busse barna sine til barnehagen

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 16

I Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 16 kan du lese mer om tariffoppgjøret, viktig seier i retten om turnustid, rus/psykiatrikonferanse, kamp mot telt i asylmottak og litt til

Her vil en Oslo-streik ramme

Nesten 2 500 ansatte i Oslo kommune kan være i streik fra fredag dersom meklingene med LO, Unio, YS og akademikerne bryter sammen. 1800 av disse er medlemmer i Fagforbundet Oslo.

Oslo kommunes "Terra -skandale"

IKT-skandalen i Oslo kommune har en kostnadssprekk på 269 millioner kroner. Det kom fram da byrådet la fram revidert Oslo-budsjett i dag.