Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Eiendomssaken i Helse Sørøst utsatt. (Nytt nr 36)

Behandlingen i Helse Sørøst om sentralisering av eiendommene til sykehusene i et eget foretak er utsatt til februar. Dette gir Fagforbundet bedre tid til å kjempe for at eiendommene fortsatt skal forvaltes lokalt. Dagbladet skriver at milliardverdier kan bli tappet fra lokalsamfunnene.

Alt om Oslobudsjettet

Her finner du våre meninger Oslo- budsjett, lenker til aktuelle artikler og annen nyttig informasjon

Barnevernsinstitusjoner står nesten tomme

I januar i år fortalte avd Barne- og familieetatens fagforening om hvordan kommunen bruker ressursene sine dårlig. Nå skriver også Aftenposten om det

Kjemper for nytt bad til Stovner

I tråd med den rød-grønne regjeringas mål om flere svømmehaller, kjemper Ap og SV for dette i Oslo. Men hverken FrP, Høyre, Venstre eller KrF er villig til å gå inn for et nytt bad til Stovner bydel

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 35

SV tar et oppgjør med New Public Management i offentlig sektor, Helse Sørøst kan skille ut eiendommene i eget foretak, Oslo Universitetssykehus er stiftet og vi øker i medlemstall.

Ny medlemsøkning for Fagforbundet Oslo

1. desember hadde Fagforbundet Oslo 34648 medlemmer. Det er en økning på 946 medlemmer hittil i år. Vi gratulerer fagforeningene med nok en god måneds vervearbeid.

Nær skandale

Leder i Fagforbundet Oslo Mari Sanden sier til Dagens Næringsliv at den politiske behandlingen av Hovedstadsprosessen er nær skandale. Torsdag stadfestet Bjarne Håkon Hanssen Helse Sør-Østs omfattende omlegginger.

Skal granske leie av helsepersonell

Bruken av utenlandsk helsepersonell fra private vikarbyråer i Oslo kommune skal endevendes. Kommunerevisjonen vil starte full gransking.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 34

Borgerlig forlik for Oslo-budsjettet, sosial dumping i kommunen, kamp mot New Public Management, sykehusbarnehager privatiseres, markeringer mot klasebomber og for en sosial boligpolitikk

Oslo-budsjettet - rammer de svakeste

Uttalelsen om Oslo-budsjettet ble vedtatt på representantskapsmøte 11. november