Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Tillitsvalgte rørt til tårer etter historisk seier

Vi vant pensjonskampen i sykehusene. Våre tillitsvalgte klappet, smilte og gråt. Det nytter å kjempe. Tusen takk til alle som stilte opp i streiken.

Vi vant pensjonskampen i sykehusene

LO-stat, deriblant Fagforbundet, og YS vant en knusende seier i Rikslønnsnemnda. Vi fikk fullt gjennomslag for hovedkravet om pensjon fra første krone.

Riktig av byrådspartiene å søke støtte hos Rødt

Fagforbundet Oslo mener at Oslo Venstre har en arbeidslivspolitikk som ikke gagner våre medlemmer, det har Rødt Oslo.

Fulle hus for pensjonistutvalget i Oslo

Erik Moxnes populære foredragsserie om Oslo bys historie trakk nesten 100 personer. Blir du medlem i pensjonistutvalget i Oslo kan du bli med på masse arrangementer, få faglig påfyll og treffe nye mennesker.

Hjalp 34 medlemmer å få fast stilling

Våre tillitsvalgte står på hver eneste dag for våre medlemmer. Gro Rand er en av dem. Hun hjalp 34 personer å få fast stilling! Husk at din største ressurs som medlem er din tillitsvalgt.

Ta fagbrev du også

Yrkesseksjon kontor og administrasjon i samarbeid med AOF arrangerte informasjonsmøte om veien til fagbrev i Fagforbundet. Det er enklere enn du tror.

Yrkesfaglæreren

Uten yrkesfaglæreren ingen yrkesfagelever. Bli bedre kjent med May Liv Sagen som ønsker å bidra positivt til faget sitt.

Følg Kommuneansattes Hovedsammenslutning Oslo på Facebook

Er du opptatt av arbeidsliv, tariffavtaler eller forhandlinger? Da er det bare en ting å gjøre og det er å følge KAH Oslo på Facebook.

Flere seiere for Fagforbundet Oslo

Byrådserklæringen: De rødgrønne skal satse på heltid, profitt skal ut av barnevernet, flere sykehjem tilbake i egenregi, Oslomodellen skal styrkes og vi får en ny boligpolitikk. – Dette er veldig lovende. Nå forventer hele Fagforbundet Oslo resultater, sier Anna Elisabeth Uran.

Oslobudsjettet: 5 år på rad med fremgang

I budsjettet for 2020 skal det satses på heltid, bolig, oppvekst og sykehjem skal tilbake i egenregi. – Dette viser hvor viktig det var med gjenvalg for det rødgrønne byrådet, sier Roger Dehlin.