Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Medlemsrekord i Fagforbundet

1. mai hadde Fagforbundet Oslo 34 867 medlemmer, mens Fagforbundet har nå totalt 307 489 medlemmer. Vi gratulerer våre fagforeninger med godt rekrutteringsarbeid

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 13

I nytt denne uken kan du lese mer om, innkjøpsrutiner i Oslo kommune, felttog mot uønsket deltid, ny hjelpemiddelteknisk tjeneste, og utvidelse av ordningen med klinisk fagstige.

Kurset som alltid er like populært

24 april avholdt seksjon kontor og administrasjon kurset "Skriv så tante Augusta forstår deg". Igjen så var det langt flere søkere enn deltagere om kunne få plass,

Møte hos riksmeklingsmannen

Partene hadde møte hos Riksmeklingsmannen 4. mai, og det er avtalt at meklingen fortsetter fra 18. mai kl 12.00. og avsluttes innen midnatt den 26. mai.

- Føler oss som lokkeduer (Aftenposten)

Sjåfører alene på jobb føler seg veldig utsatte og utrygge, sier Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Nå håper de at lovskjerping bidrar til å fjerne pengeveskene

Nytt fra Fagforbundet oslo nr 12

I nytt nr 12 kan du lese mer om tariffoppgjøret, omorganisering i rusmiddeletaten, kritikk av Oslo kommunes anbudshåndtering, og LO som setter fokus på markedsstyring i det offentlige.

Brudd i lønnsforhandlingene i Oslo kommune

I dag kl 14 brøt de fire forhandlingssammenslutningene forhandlingene med Oslo kommune. Både pensjonsspørsmålet og økonomien er uavklart sier leder i fagforbundet oslo, Mari Sanden.

Mellomoppgjøret i Oslo kommune fortsetter

Både KAH og Oslo kommune har levert nye krav og tilbud

Barneby trenger penger (Fagbladet)

Fagforbundets barnebyer i Angola er ferdigbygd. Men en ny utfordring venter. Hvor skal pengene til driften av barnebyen komme fra?

1. mai i Oslo

Fagforbundet Oslo oppfordrer alle medlemmer til å delta på årets 1. mai arrangement på Yougstorget. Hovedtalere i år er Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsen og hovedparolen er " Ett nytt rød-grønt flertall"