Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Krever at Gerd Liv Valla takkes ordentlig av

Leder i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden sier til Dagens Næringsliv at hun regner med at kongressen får anledning til å takke Valla på en mer skikkelig måte.

Høyre nærmer seg FrP politisk

Landsmøtet i Høyre er gjrennomført og på flere områder flytter Høyre seg politisk nærmere FrP

LO-kongressen begynner i dag

LO-kongressen åpner i dag, og vil gå over de neste fem dagene. Ny politikk og ny ledelse skal på plass for de neste fem årene.

Medlemsrekord i Fagforbundet

1. mai hadde Fagforbundet Oslo 34 867 medlemmer, mens Fagforbundet har nå totalt 307 489 medlemmer. Vi gratulerer våre fagforeninger med godt rekrutteringsarbeid

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 13

I nytt denne uken kan du lese mer om, innkjøpsrutiner i Oslo kommune, felttog mot uønsket deltid, ny hjelpemiddelteknisk tjeneste, og utvidelse av ordningen med klinisk fagstige.

Kurset som alltid er like populært

24 april avholdt seksjon kontor og administrasjon kurset "Skriv så tante Augusta forstår deg". Igjen så var det langt flere søkere enn deltagere om kunne få plass,

Møte hos riksmeklingsmannen

Partene hadde møte hos Riksmeklingsmannen 4. mai, og det er avtalt at meklingen fortsetter fra 18. mai kl 12.00. og avsluttes innen midnatt den 26. mai.

- Føler oss som lokkeduer (Aftenposten)

Sjåfører alene på jobb føler seg veldig utsatte og utrygge, sier Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Nå håper de at lovskjerping bidrar til å fjerne pengeveskene

Nytt fra Fagforbundet oslo nr 12

I nytt nr 12 kan du lese mer om tariffoppgjøret, omorganisering i rusmiddeletaten, kritikk av Oslo kommunes anbudshåndtering, og LO som setter fokus på markedsstyring i det offentlige.

Brudd i lønnsforhandlingene i Oslo kommune

I dag kl 14 brøt de fire forhandlingssammenslutningene forhandlingene med Oslo kommune. Både pensjonsspørsmålet og økonomien er uavklart sier leder i fagforbundet oslo, Mari Sanden.