Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 18

I nytt nr 18 kan du lese mer om situasjonen rundt flytting av Deichmann, valgkamp, Jan Davidsen som krever 6 -timersdag, LO som fikk homofrydpris og mye mer.

Vellykket kurs i marka

Over to dager i april avholdt Seksjon samferdsel og teknisk kurs i Maridalen om: Stell og vedlikehold, verneutstyr og arbeidsteknikk ved bruk av motorsag.

Vellykkede Excel kurs

Seksjonen for kontor og administrasjon avholdt 2 vellykkete kurs i excel 23 og 24 juni.

Skeive dager 2009

Skeive dager går av stabelen 19. - 28. juni. LO vil også i år ha stand på Rådhusplassen fra onsdag 24.juni til lørdag 27.juni. kom innom, spis vafler og slå av en prat med fagforeningskammerater.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 17

I denne ukas nytt kan du bl.a lese mer rusomsorgen, tariffoppgjør, samhandlingsreform, valgkamp, konkurranseutsetting av sykehjem, Skeive Dager, underskudd i Helse Sør Øst og Oslo kommunes investeringsmidler som står ubrukt.

Sporveisbussene leide anlegg av egen innkjøpssjef

Den tidligere innkjøpssjefen var en sentral person da Sporveisbussene leide et anlegg på Ulven i Oslo. Samme innkjøpssjef var den dominerende eieren i selskapet som leide ut anlegget.

- Byrådet er komplett udugelig

Oslo kommune greide ikke engang å bruke halvparten av pengene bystyret satte av til investeringer i fjor. Rune Gerharsen (Ap) gir byrådet stryk.

Oppgjøret i private barnehager i havn

Det er forhandlingsløsning i mellomoppgjørsforhandlingene mellom Fagforbundet og Private Barnehagers Landsforbund, PBL-A

Forhandlingsløsning i Spekter Helse og Lovisenberg

Det er avtalt et generelt tillegg til alle på kroner 9000,- fra 1. september i år. Samtlige minstelønnssatser er hevet

Kommunen bruker for dyre konsulenter

Oslo kommune bruker for mye penger på dyre konsulenter, mener Arbeiderpartiet.