Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Folkefest

Fagforbundet Oslo inviterer til FOLKEFEST Torsdag 10. september kl 16.30 i Spikersuppa. Appeller ved bl.a Jonas Gahr Støre og Kristin Halvorsen

Folk flest imot privatisering

Folk flest er imot privatisering av offentlige tjenester, viser en spørreundersøkelse gjennomført av Opinion AS.

Vil ut av fattigdomsfella

Hele sju av Oslos 15 bydeler er på barnefattigdomstoppen i landet. Aller verst står det til i bydel Gamle Oslo. Her lever ett av tre barn under fattiggrensen.

Vil ha 60 timers uke

Venstre og Frp vil ha tilbake endringene i arbeidsmiljøloven som de rødgrønne reverserte i 2005. Høyres Jan Tore Sanner er med på å endre loven.

Folkemøte om eldreomsorg

Fagforbundet Oslo inviterer til folkemøte om eldreomsorgen i Oslo

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 23

I ukas nytt kan du lese mer om valgkamp og arrangementer, sykehjemmet i Altea, utskilling av støttefunksjoner i Helse Sørøst og mye mer

Fullt trykk i Fagforbundet Oslo valgkamp

Ute i fagforeningene er det fullt trykk på valgkamp, med valgmøter og arbeidsplassbesøk, bare i dag har vi fem oppslag i media.

Kjempeomveltning for personal og IKT (Fagbladet)

Alle sykehusene i Helse Sør-Øst skiller ut ansatte innenfor lønn og personal, IKT, innkjøp og logistikk. Heretter skal sykehusene bestille tjenestene hos Sykehuspartner, i en bestiller–utførermodell. Det dreier seg om en kjempeomstilling for tusenvis av medarbeidere.

Ta ansvar, Sylvi Listhaug!

Hva er det ved systemet som hindrer deg i å prioritere eldreomsorgen, spør Mari Sanden, leder i Fagforbundet Oslo i ett innlegg i Dagsavisen 2. september

Krever Oslo-tunnel

En ny allianse med bl.a LO vil ha ny finansieringsordning for jernbane og ny tunnel under Oslo. Bak alliansen står 1.724.000 medlemmer og ansatte.