Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 2

I denne ukens nytt kan du lese mer om sykehussituasjonen i hovedstaden, forhandlingene om ny hovedavtale, SOS- barnebyer og kurs om omsorgsvikt ogbetydning av tidlig tilknytning.

Renholdskonferanse

Fagforbundet sentralt arrangerer renholdskonferanse for våre medlemmer 9.-10. februar i Oslo.

Konferanse:Arbeidsliv i ubalanse

Manifest senter for samfunnsanalyse (Manifest Analyse) inviterer til sin første årskonferanse, 3. mars 2010 på Sentrum scene i Oslo.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 1

I nytt nr 1 kan du lese mer om Byrådets sykehjemsfiasko i Spania, sykelønn, forhandlingene om Hovedavtalen og flere konferanser og kurs.

Forhandlingene om Hovedavtalen i Oslo kommune i gang

Forhandlinger om hovedavtalen i Oslo kommune er i gang. Kommuneansattes Hovedsammenslutning som Fagforbundet Oslo er endel av satt seg ned til første møte med kommunen i dag

KreativOmsorg 2010 - velkommen til Trondheim

Målgruppen er helsepersonell fra hele landet, og målet med konferansen er å vise hvordan en kan tilrettelegge for en omsorg som preges av livskvalitet og livsglede.

Vil ha trivselsvakter på t-banen

Oslo Arbeiderparti vil erstatte vekterne på Oslos T-banestasjoner med trivsel og service- personell i sporveisuniform.

Gir julegave til Palestina

Fagforbundet Oslo bevilger 30 000 kr til en palestinsk barnehage i Al-Ram i Øst-Jerusalem, slik at den for rustet opp sitt elektriske anlegg.

Er de private best?

Trond Jensrud tror ikke det er svaret på spørsmålet i et innlegg i Dagsavisen om de private sykehjemmene.

Markering for Aker Sykehus utenfor bystyret

Mandag klokken 14.00 demonstrerer Aker sykehus' ven­ner, Fagforbundet Aker og andre støttespillere foran Oslo rådhus (inngang sjøsiden) - med appeller av blant andre skuespiller Nils Ole Oftebro. Oslos bystyrepolitikere er invitert til å snakke til demonstrantene.