Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

OSA -sporet - ett medlemsblad utenom det vanlige

Oslo Sporveiers Arbeiderforening gir hvert år ut flere nummer av OSA-sporet. Bladet er spekket med medlemsinformasjon, politikk og yrkesfaglig stoff av høy kvalitet

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 24

I denne ukas nytt kan du lese mer om den rød grønne valgseieren og en ny budsjettsprekk i Oslo kommune

Folkemøte om eldreomsorgen i Oslo: -Vinnerne er de kommersielle aktørene og taperne er de ansatte

Det var til tider høy temperatur da Fagforbundet Oslo arrangerte folkemøte om eldreomsorgen i Oslo Det var til tider høy temperatur da Fagforbundet Oslo arrangerte folkemøte om eldreomsorgen i Oslo tirsdag 8. september

– Et ja til rødgrønn politikk

– Valgresultatet er velgernes ja til rødgrønn politikk, ikke et nei til noe annet, sier lederen i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden.

Fire nye år

Fagforbundet Oslo gratulerer de rødgrønne partiene med gjenvalg, og retteren spesiell takk til alle våre medlemmer og tillitsvalgte som har stått på i valgkampen for den rødgrønne regjeringa. Den innsatsen skal vi bygge videre på, og den er en inspirasjon for vårt politiske arbeid framover.

Stem rødgrønt!

Budskapet fra appellantene på Fagforbundet Oslos Folkefest i Spikersuppa var entydig: Vil du ha en rødgrønn regjering, må du stemme på et av de rødgrønne partiene, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Folkefest

Fagforbundet Oslo inviterer til FOLKEFEST Torsdag 10. september kl 16.30 i Spikersuppa. Appeller ved bl.a Jonas Gahr Støre og Kristin Halvorsen

Folk flest imot privatisering

Folk flest er imot privatisering av offentlige tjenester, viser en spørreundersøkelse gjennomført av Opinion AS.

Vil ut av fattigdomsfella

Hele sju av Oslos 15 bydeler er på barnefattigdomstoppen i landet. Aller verst står det til i bydel Gamle Oslo. Her lever ett av tre barn under fattiggrensen.

Vil ha 60 timers uke

Venstre og Frp vil ha tilbake endringene i arbeidsmiljøloven som de rødgrønne reverserte i 2005. Høyres Jan Tore Sanner er med på å endre loven.