Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Homoparaden over Grønland

Paraden under Skeive dager 2010 starter på Grønland. Derfra går paraden gjennom sentrum til Pride park på Rådhusplassen.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 13

I denne ukas nytt kan du lese mer om mer penger til Kommune-Norge, kampen for Sunnaas, frisørene som nesten havnet i streik og konferanser mot barnearbeid og for velferdstaten.

Støtter kampen for Sunnaas

Fagforbundet Oslo støtter kampen for å beholde Sunnaas sykehus som et eget helseforetak for rehabilitering. 10. juni skal Helse Sør-Øst avgjøre om Sunnaas og tilhørende avdelinger skal få fortsette å være et eget helseforetak, eller legges under Oslo Universitetssykehus (OUS).

Varsler rettslig oppgjør ved oppsigelser ved sykehusene

På Dagsrevyen 12. mai understreker foretakstillitsvalgt for Fagforbundet ved Oslo Univesitetssykehus, Bjørn Wølstad-Knutsen. at Fagforbundet ikke aksepterer oppsigelser som følge av nedbemanning på grunn av Hovedstadsprosessen.

Fagforbundet Oslo godtar ikke oppsigelser som følge av Hovedstadsprosessen

Omorganiseringen av sykehusene i Oslo regionen fortsetter i et voldsomt tempo, med mange parallelle prosesser samtidig. Oslo Universitetssykehus HF (OUS HF) varsler en kraftig nedbemanning.

Kurs: Nettsider for fagforeninger

Tilbudet gjelder alle fagforeninger - de som ennå ikke har nettsider, de som er kommet litt i gang, samt de som har nettsider utenfor fagforbundet.no

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 12

I denne ukas nytt kan du lese mer om tariffoppgjøret, hovedstadsprosessen, regjeringen som vil utvide gratis kjernetid i barnehagene og mye mer

Fagforbundet Oslos kontor er stengt

Fagforbundet Oslos kontor er stengt fra onsdag 12. mai kl. 13.00 til tirsdag 18. mai

Mekling i Oslo kommune

Oppgjøret er nå til mekling hos Riksmeklingsmannen, og partene har hatt sitt første møte.

Pressemelding: Ingen vilje til løsning fra Oslo kommune i tarifforhandlingene

Det ble brudd fredag 30. april kl 15.00. mellom Oslo kommune og KAH (Kommune-ansattes hovedsammenslutning) som Fagforbundet Oslo er en del av. - Det er for stor avstand mellom Oslo kommune sitt tilbud og våre krav, sier leder i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden.